17

Анонимен

преди 5 години

Борисов е запознал унгарския премиер с нашата позиция по въпроса.Това значи, че Боко вече "парле ву" маджарски. Но накрая му е казал на европейски: "Айде, бай-бай!"

16

Шопо

преди 5 години

Тиквата няма да прелъже Орбан да приема амуджи ! За разлика от него орбан е мъж и обича народа си !!!

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Много зле изглежда. Май няма да доживее до четвърти мандат."Както е казала Божата майка на св. Йоан Златоуст: "ОТ ТВОИТЕ УСТА В БОЖИИТЕ УШИ"

14

Анонимен

преди 5 години

И Орбан какво му отговори?- Браво, Баце, *** ти си бил супер!Борисов, не знам кой ти измисли тия точки, но практиката показва, че не действат. Само общи приказки за пиар са това. Орбан конституцията си промени, за едно лято построи двойна ограда по дължината на цялата си граница, дори вишки сложи, мобилизира войската. Ти, Баце, къде блееше през това време??

13

Анонимен

преди 5 години

Бойко нема какво да се тревожи,Далаверката нали направи ограда по границата за милиони евра.

12

Колега

преди 5 години

Заради бежанците, които глупаво еднолично сама си вкара, Меркел е изпаднала в момента в абсолютна политическа изолация у дома и в Европа. За своето лично спасение обаче, тя отчаяно се нуждае и то спешно от послушния Бойко, за да му прехвърли утре в Брюксел цялата отговорност за вбъдеще за всичката безконтролно и радушно приета криминална *** на Близкия Изток. Ако лапне въдицата нашият шаран, ще признаем окончателно, че сме най-сгънатите и най-жалки мижитурки на света. Ще видим кой има топки!

11

Анонимен

преди 5 години

Много зле изглежда. Май няма да доживее до четвърти мандат.

10

Констатиращ

преди 5 години

Гнила тиква излезе.Простасите и тарикатите, напътствани от мошениците я сложиха най-отгоре, но гнилочтта и се разтече неудържимо вече.А гнилата тиква на село се реже със сатъра и се изхвърля на бунището.

9

Анонимен

преди 5 години

боко бъди спокоен от тебе няма нужда ние българите сами ще ги изгоним мигрантите само не закачай футболните агитки и мотористите...

8

безпартиен

преди 5 години

Ти да видиш!Имали сме позиция по въпроса?Па и споделяме?

7

Анонимен

преди 5 години

Ей много умни коментари тука, алтернативата на ГЕРБ ще спечели изборите с такъв интелект от тука дето лъха :)

6

zeus

преди 5 години

До Анонимен 7Има разлика с Бай Тошо, вярно и двамата са селски тарикати, ама Живков беше поне родолюбец, а Баце е страхливец и продажник.

5

Лъжа

преди 5 години

Хвърлят пясък в очите на раята.Резултата ще е центрове в България, Брюксел ще хвърли малко пари и държавата ще се напълни с брадати и чаршафи.После няма отърване но тях като са в БГ и Брюксел ще каже те са при вас, ваш проблем. Честито!Това ще е резултата, не се самозалъгвайте че ще се отървем без 15-20 хлд от тези.

4

Анонимен

преди 5 години

Борисов не води политика в чужбина. Там му се подиграват и му казват какво да прави, а той изпълнява, за да бъде "отличник".

3

Честно!

преди 5 години

Много израстна Борисов! Изключителен политик. Във всяка дума, която изрича, личи невероятна дълбочина и разбиране на световната политика!А освен това е и деен, много ангажиран с всички проблеми на България и на Европа.

2

СРС

преди 5 години

- Къде ви е комсомолският секретар, бе?- Ей го на, на вишката с картечницата!

1

Анонимен

преди 5 години

Борисов да не се прави на мъж, няма да излъже никой.