45

Анонимен

преди 5 години

Авторе, проверявай си данните преди да пишеш глупости. Секса с 15 годишни не може да донесе никакви неприятности понеже си е напълно законна дейност.

44

Анонимен

преди 5 години

Наистина пълна деградация на медиите! Занимават ни всекидневно с едно просто нагло, за малко да напиша k.у.р.в.е, но нали съм възпитан, не го написах. Абе, на Земята живеят почти 7 млрд души, всеки ден стават разни неща, вие ни занимавате с някакво там!

43

Анонимен

преди 5 години

Ето ги родните гинеколози - и те не могат да абдикират от своята печалбарска отговорност. chick-chat.org/index.php?topic=233.70;wap2

42

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА колко маточни тръби са клъцнали от гинекологичната мафия аааа? Прокурорска проверка за такива и таен клиент със здрави тръби за да отлежат по панделата. Гинокологичната мафия е нещо което ако българските жени проговорят ще стане известно на обществото.

41

:-)

преди 5 години

Оставете го детето на мира. Политицете ни са скандални, ама нищо не пишеш Са шо за тях. Скандална е Теменужка Върбакова.

40

Анонимен

преди 5 години

Тая пък коя е?! Явно съм пропуснала раждането на поредната еднодневка. Е, нищо, нищо, нека се радва малката кифла, че няма да продължи дълго. Щото като стане на 20 ще има други начинаещи звИзди, по-млади и по-скандални и тая ще я забравят. Не е нито първата, нито последната, дето си мисли, че с едните цици може да постигне нещо, ама обикновено накрая става едно голямо нищо.

39

Анонимен

преди 5 години

Имаше едно интервю с един от специалистите по репродуктивно здраве - Щерев ли беше, или Стаменов - при въпрос защо толкова много жени имат репордуктвини проблеми, човекът се чудеше как по-внимателно да го каже - нравите са се променили и вследствие аборти и безразборен полов живот нивото на безполодие у нас е равно на това в нация от около 70-80 милиона. Ясно, че и те вземат пари за инвитрото и бутат жените натам, ама тя ако е забременяла, няма да ходи за инвитро, нали?

38

Ами касае ни

преди 5 години

Не знам защо казвате, че разгулното поведение не ни касае? Тя ще прави секс, от инфекциите и разюздания полов живот после идва инвитрото - 5 000 * 4 опита - ей ти 20 000 от нашия джоб. Отделно другите лечения. А за пушенето - хора спрете се, бе, 5 човека от обкръжението ми се разболяха от рак и всичките бяха пушачи и алкохолици - цироза от пиене, белодробен рак загубихме съсед, рак на гърлото двама в последните години. По една кутия най-малко на ден пушеха. Загинаха и непушачи, но от друго

37

mnk

преди 5 години

Истината е в последните две изречения. Тоя малък *** не трябва да му се обръща повече от нужното внимание. Има и свестни деца, които са бъдещето на България.

36

toto

преди 5 години

Абе, хора ! Световно по футбол е ! Какво се занимавате с тази "кифла" ! Чакай ,че обидих кифлата ,някаква маззззззна мекица............

35

Анонимен

преди 5 години

Супер е.

34

1234

преди 5 години

В Турция нейната религия дали позволява подобно поведение? А в България всичко е позволено....

33

Анонимен

преди 5 години

Бог да пази България

32

Анонимен

преди 5 години

Колкото по-бързо се "развива" това момиче, толкова по-бързо ще залезе, а това е добре за обществото.

31

Анонимен

преди 5 години

Балканската котчина булгейрия е обитавана само от утайката на рода адамов.

30

Grom

преди 5 години

Едно време така за Сашка Васева постоянно се пишеше. В България най-добре се доказва максимата, че няма лоша реклама. Сузанита е просто поредният пример .

29

Анонимен

преди 5 години

Направихте и реклама, айде сега да я забравитв за....... завинаги?

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 35Е виж в кой сайт си

27

Анонимен

преди 5 години

До кога в медиите трябва да срещаме името на този мърляв, неграмотен ***. Дори статия за изгубена крава би била по-интересна.

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Как ще изглежда Сузанина на 30? Като автомобилна катастрофа" - и по-рано ще стане :)))