12

Истински

преди 5 години

Със сигурност няма значение кога си роден, от това как са се подредили планетите! :) това е лъжата на окултната астрология която кара хората да вярват и да се доверяват до нещо което не им носи нищо реално! Всеки Християнин трябва да бъде мнителен в своите духовни търсения да не би да падне в измама и да бъде прилъстен от демони. Асрологията като форма на гадаене е мерзост пред Бог.

11

????

преди 5 години

Не мога да повярвам, че това е най-четената новина! :) Без съмнение има значение кога си роден, ама има и толкова много фактори, който изграждат и определят какъв човек си! Я кажете, аз каква зодия съм? /скепрично настроен съм към зодиите/ :)

10

Анонимен

преди 5 години

Девата сте пропуснали. Да ви подскажа- изневеряват и мъжете, и жените. Не ги интересува възраст, външен вид, семейно положение, интелект, нищо! Само гледат да е нещо чуждо.

9

Анонимен

преди 5 години

Овенът НЕ изневерява, а зарязва и хуква с новото преживяване. Овните не са способни да "жонглират", твърде сложно е за тях.

8

Анонимен

преди 5 години

Той като изневерява тя казва ли му нещо?Какъв му е проблема!?

7

Fck

преди 5 години

Жените Близнаци и Везни...яката изневеряват и не им пука...имат си любовници винаги тия. И една Телец съм имал тя па мъжо и работеше по корабите и ,като го няма ....отваря си фейса и почва да си избира. Тва жената не е човек ужас. :)) После мъжете им били виновни. Кой подаде ябълката на Адам бе ей!!!!

6

Анонимен

преди 5 години

Жената и любовницата идват насам да ни бият с гаджето.

5

Ами мъжете?

преди 5 години

Очакваме продължение - за изневеряващите мъже!

4

Анонимен

преди 5 години

Тея в тая медия по цел сен хороскопи ли четат, пишат, анализират, звезди броят и тем подобни щуротии. Не се ли усещат, че с тая статия де що има близначки ще бъдат масово офертирани?

3

Динко

преди 5 години

Следващата статия: " 12 зодии,които ще ви изневерят"!

2

Виктор

преди 5 години

Забравили сте зодия Овен!!!

1

Менчо

преди 5 години

Добрият мъж е този който след три развода има една и съща любовница.