12

Анонимен

преди 5 години

Ако не знаете какво е идиотщина и безотговорност към здравето на хората,можете да го видите на снимката.В един документален филм,излъчен преди около година,показаха технически как в Чернобил все още всичко е радиоактивно,всичко.

11

зевзек

преди 5 години

човека с ресторанта казва 100млн. йени на година са изкарвали . 100 йени са 1,5244лв или около милион и полувина български пари са си припечелвали на година ... ами добре са си били , кое ресторантче в бг дето бачкат собственика и жена му изкарват по милион на година - печалба . не е зле преди избори да помислим за тези неща ...

10

софиянец

преди 5 години

друго си е хомоджендърседесарската демосратична радиация - направо лекува! само не зная що не се споменват 350-те тона океанска вода/24 часа за охлаждане на демократичният уестингхауски реактор - и така вече над 5 години, не е скапаният чернобил и гадният комунистически реактор я!

9

Михаил

преди 5 години

В следващия GDPR, трябва да има условие травeстити(и потенциални такива) да нямат право да пишат статии и коментари, както и да шерват каквото и да било в интернет.Ваш Хитлер

8

разбрах

преди 5 години

борят се за оцеляване и да стават по глупави някои на кой му пука

7

Михаил

преди 5 години

Никой не се интересува от това какъв си и за какво се бориш. Искам да го разбереш.До "розов блян бля"

6

чист въздух

преди 5 години

да подишат чист въздух туристите

5

11

преди 5 години

Видяха папагалите няколко въпросителни в изтритото ми мнение и почнаха да се драчат за правопис.Аз пак питам - за каква годишнина говорим днeс от Фукушима или някой копва глупости от нета за ядрен туризъм безцелно?

4

Анонимен

преди 5 години

До До 1Прочети поправката ми от отговор с номер 2. Цитирам специално за теб:"Нямам претенции за правопис и не съм журналист" За разлика от журналистиката, моята работа изисква други норми. Въпреки това аз полагам някакви усилия за правилен правопис. Също така ще си взема поука от грешката, която направих - както правя всеки път.

3

До 1

преди 5 години

Еми виж си пълния член в последното изречение и тогава пак пиши .... хихихи. Успех желая на японците (удивителна???)

2

ИСТИНАТА ПРАВ ТЕКСТ

преди 5 години

*пунктуация .. Поправям се с уговорката, че аз нямам претенции за правопис, но се опитвам и също така не съм журналист. Поздрави!

1

ИСТИНАТА ПРАВ ТЕКСТ

преди 5 години

Специално за всички, които уважават българския език, прилагам правилото за използване на комбинация от въпросителен и удивителен препинателен знак:"Когато авторът изразява съмнение или недоумение, като в този случай към въпросителната може да се добави и удивителна"Това означава, че правилната пунктоация е следната - "?!", но не и "!?".За всички, които ценят българския правопис.