33

Константин

преди 5 години

Хванахте ли го?

32

Константин

преди 5 години

До ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ ....Цачева пропусна, тя нещо се е покрила!

31

запознат

преди 5 години

всичко е с разрешение на власта и самата власт го знае това. АМИН.

30

некой си

преди 5 години

предлагам министъра и ръководството на затвора да лежат заедно в пандиза

29

Анонимен

преди 5 години

Може вече да е с фередже за да мяза на кадъна. Сигурно е чул че го търсят брадясал!

28

Анонимен

преди 5 години

Борисов: Хванахте ли го? Валентин Радев: Гоним го!" Винаги са на една крачка и нямат шанс. Уж вертолети вдигат, обръчи не знам си колко правели, имали много информация / до колко е верна, ако въобще нещо имат / и пак им бягат.Реформи в МВР няма , а пък обещаваха щедро, но вдигнаха им заплатите. Цирк. Оставка.

27

чучолигарчо

преди 5 години

На бас се хващам ,че избягалия не знае че го ГОНЯТ...иначе би се позатичал при напускане на работното му място...Защо имам чувството че гонят Михаля?!

26

безпартиен

преди 5 години

От целият състав на МВР дали има и 2000 души които разбират какво работят,които действително работят срещу престъпността доколкото им позволяват политиците и законите!Борбата е за информацията в МВР където има явна и секретна за всеки и за всичко!Всичко се знае и всичко може да се направи за всеки,но изборът не е на тези които работят.За да се издигне някой в управлението на което и да е ниво на управление просто трябва зда е уязвим с някоя незаконна постъпка в миналото си.Бушони винаги трябват.

25

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ ....

преди 5 години

Борисов: Хванахте ли го? Валентин Радев: Гоним го!............?????? ТОЗИ "МИНИСТЪР" НЕ Е ЗА ...СКУНКС ОТ ГОСПОДАРИТЕ , ТОЙ Е ВОЖДА НА ВСИЧКИ .....СКУНКСОВЕ.....!!!!

24

затворен шеф

преди 5 години

Денят на отворени врати в затворите се превърна в Година на отворените врати :):):)

23

КЪДЕ СИ АЛЕКО ????

преди 5 години

ТЕЗИ ВЯРНО НИ МИСЛЯТ /и не само/ ЗА ГОЛЕМИ КРАТУНИ ЩОМ СМЯТАТ ЧЕ С ТАКИВА ...ОПРАВДАНИЯ , ВСИЧКО МИНАВА , ЗАМИНАВА ........ВАЖНО Е ТЕ ДА СА НА СОФРАТА !!!!

22

бол ли?

преди 5 години

До Анонимена защо не приемат хора, които нямат роднини в полицията А?! щото колко мои познати издържаха изпитите...ама пак не ставали за там

21

Анонимен

преди 5 години

Полицията работи колкото и позволяват политиците .Елате да работите в МВР .Свободни места бол .

20

Tadume

преди 5 години

Eu skorost i bg skorost...v klipa kak se nadbiagvat junker, merkel i bubi...

19

www

преди 5 години

АЛООО МАГАРЕ ВЛАК ГОНИ ЛИ ???

18

Константин

преди 5 години

цачева мълчи, радев говори глупости и все другите са виновни, само не и на най-високо ниво. Сега ще уволнят две-три чистачки, че не са успели да спрат затворника да не избяга. Оставка за правителството.

17

Милиция

преди 5 години

Хайде самоубивайте го и пускайте двама-трима свидетели да потвърдят в медиите.

16

Анонимен

преди 5 години

важното е, че им вдигнаха заплатите, че получават по не знам си колко заплати при пенсиониране, а работят да претърсват млади хора за билки, сякаш това е най-голямото престъпление, но пък така лесно се симулира работа

15

\m/

преди 5 години

Един силно неумен човек е този министър, елементарен просто!

14

Бау

преди 5 години

Тези общежития тип 'затвори' са много глупаво измислени. Там е разграден двор. Как ще сложиш такъв престъпник там и ще очакваш да седи послушно ... По-богатите престъпници съм чувал, че се и прибират да си спят у тях.