246

Кан крум

преди 5 години

Ей българи престанете да се кланяте на чужди поробители и работете за БЪЛГАРИЯ аколи не никой неви задържа тук хващайте си парцалите и вън *** трън и подобни размитат за вас смешници съветската армия на била освободила от кого бе от болните ви мозаци може би нещем ни комунисти ни псевдо патриоти финансирани от москва.

245

Атака ли

преди 5 години

Какво означава тази дума в днешно време? Само с това ли вече могат да се похвалят? Каквото сам си го направи човек, друг никой не може да му го направи. Сидеров буйства и лудува, докато се занимаваше с кокошкарски дела, а сега ще търси пиари, защото го няма никъде в управлението в най- скоро бъдеще. Така е- да имаш доверието на немалко хора, и да ги предадеш без да ти мигне окото.

244

nNn

преди 5 години

Не ви ли е срам, да говорите български с мекане без грам да се постараете да го научите, да пишете във форумите ни с руски словоред, да живеете и да чуствате българска любов при положение,. че внесохте азиатските си порядки, можехме и 10 млн да станем през соца след като границите бяха затворени и българи трябваше да стрелят срещу други българи за да ги държат в съветският ви рай.Айде обяснявайте на чукчите колко сте велики, тук вече ви знаем колко струвате и колко може да се разчита на вас!

243

Хитлер

преди 5 години

Хитлер е *** лично на Сталин дирника .да живее Турция х.... За Бг

242

Русофил трол

преди 5 години

По добре копейки ,отколкото американските хартийки

241

Дреме ми

преди 5 години

Дреми ми и за рашките и за краварите

240

Рублогонци

преди 5 години

Волене, свободно! Можеш да си вървиш, заработи си юдините сребърници. Сега върви да плювнеш на гроба на Захари Стоянов, задето беше писал: Царуванието на нагайката, монголското иго, татарщината и крепостното право може би да са едни от най-силните фактори, които са направили от руските държавни мъже зверове и ***. Плюй, патриоте!

239

Рускиня

преди 5 години

Поправка - 150 Хил. Краснодар дейци били убити в концлагери от поляци

238

Рускиня

преди 5 години

Всеки чете от история,каквото му изнася. Тези дето вайкат за Полша помнят ли,как Полша заедно с Германия нападнали и поделили Чехия?или фактът е срамен и пропускате го? Тези дето врякат за Катин,помнят ли ,че преди това Полша избива 150 Хил. Краснодар дейци и Сталин само наказва екзекуторите. Или и това не ви изнася. А относно руска окупация - напомня че стигнахте 9 млн. От таз окупация.срещу домати получавахте петрол от окупанти. Малцинства бяха грамотни и работили.

237

Анонимен

преди 5 години

За България СССР е окупатор и поробител. Да славиш окупатора си прескача обикновеното национално предателство и отива към чиста шизофрения.

236

Зозо

преди 5 години

От доста време съм установил, че Волен и Атака са абсолютни болшевики.

235

Гражданска позиция

преди 5 години

Браво! Чест им прави на атакистите, че отбелязват тази дата, паметта трябва да е жива, и истината за задкулисието на т.нар. "запад" да се казва на висок глас! П.П.: Питам се, "А къде са псевдо-русофилите от БСП, дето се пъчат на ливадата пред яз."Копринка" всяко лето"??? Страх ги е да не разгневят американския посланик навярно, и се гушат онемели на "Позитано"..... ;)

234

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам къде е патриотичното в случая!

233

Анонимен

преди 5 години

Е не разбирам защо плачете на чужди гробове! Какво общо имат тези факти с нас,днес?

232

Анонимен

преди 5 години

Ако не бяха "англосаксонтските" държави с техните доставки на оръжие, техника и храни, 42 ра година Хитлер щеше да си пие кафето на Червения пощад. А ако се бяха съюзили "англосаксите" с Хитлер?!

231

Анонимен

преди 5 години

Войната почва 1939 г. когато съюзниците Хитлер и Сталин окупират Полша.

230

Анонимен

преди 5 години

нещо има ,което е невярно . Няма как Германия да навлезе в СССР като нямат ОБЩА ГРАНИЦА?..?Затова е една манипулация

229

факт

преди 5 години

ако не бяха руските окупатори България щеше да е на три морета и нямаше да граничи сама със себе си както е в момента !!!! Нямаше да има македонска измислена държава и нация...Нямаше да са избити хиляди българи за да им се заграбят имотите.

228

Анонимен

преди 5 години

Бандера никога не е бил с Хитлер.Лежал е в нацистки концлагер.Убиват го агенти на Сталин в чужбина след войната.

227

?????

преди 5 години

Тоя по-рано беше твърдо на антируска позиция сега е на проруска,утре може да е на марсианска вълна. По-добре да идват психиатрите.