24

Анонимен

преди 5 години

България цялата загива, не само селата..................гарантирано от ГЕРБ!!!

23

Анонимен

преди 5 години

Българите се плодяхме само по турско време.Като дойде башибозука, кърджалии, даалии и всякаква ориенталска паплч,изкарват момите и невестите насред селото и ... ГАЗ до ламарината.И те раждат, деще идат.Затова българите сме осеменени *** и половината ни кръв е ориенталска.

22

Кочината чезне

преди 5 години

Щом се обезлюдяват села и градове, защо вьпреки това примерно за 5хил евра човек неможе човек да попита цената на даден имот? Всичко е много скьпо в Бг а храните некачествени и развалени направени сякаш вкуса е от тебешир!

21

Анонимен

преди 5 години

Има ли класация по кекс в България? Колко пъти месечно средно българите правят кекс? Сигурен съм че пак ще сте на последно място в света и в това отношение, а то какво друго ви остава да правите, след като държавата ви е такава ***?

20

Анонимен

преди 5 години

Бежанците не с нищо по-долни от нас, даже напротив.Дано да идват повече и да се заселват в тази обезлюдена територия.Няма друг начин.

19

Анонимен

преди 5 години

balgarkite tarsiat bogati zapadno evropeizi s mangizi moje da e po goliam ot nea s 50 godini ama bogat da e

18

Анонимен

преди 5 години

президента нали ходи по селата. казал е самолети.села не му трябват.

17

Анонимен

преди 5 години

Заселване с бежанци ще спаси България. То така или иначе е неизбежно.Природата празно не търпи.

16

снощи правих кекс

преди 5 години

Българите са aceкcyaлни, тоест за неграмотните (понеже 80% тук са такива) това означава да нямаш влечение към ceкcyaлен акт, затова този етнос изчезва, няма кекc тука

15

Комшията

преди 5 години

До Анонимен"българите не oбичaт секса, затова се обезлюдява България, прави се много малко ceкc в България"Маминка ти го обича и то още как...

14

Споко

преди 5 години

Споко бе,е къде е Истанбул,20 милиона са..нека да дойдат хората да се настанят,поне са работливи.българина иска синджира да върти...ще сменим сетне флага,ще турим полумесеца и да видим дали няма си дойдат нещата на место...ще отворим почивните станций Ловеч-Беляне,има много за изпращане на спа-процедури...и така ще се опраят нещата..

13

Анонимен

преди 5 години

Ами тя цялата България се обезлюдява, това е така защото българския етнос е никому ненужен, българите нито са измислили нещо смислено за света като например електричеството (измислено от сърбина Никола Тесла) или пък пеницилина измислен от англичанин, или електрическата крушка и т.н.

12

Анонимен

преди 5 години

Селата се обезбългариха след 1989 г., защото ромите се заселиха, че пречели в София, но българите избягаха от селата.

11

Пустиняк

преди 5 години

Опустява територията, но о, ужас, само бежанци не! Колкото по-малко бежанци допускаме, толкова повече опустяваме. Случайност или причинно-следствена връзка. Но молим, вратите са отворени. Но за швейцарци. Швейцарци обаче, уви не идват. Затова, по- добре пусто да опитате.

10

Анонимен

преди 5 години

Няма правителство което да накара хората да живеят по селата ако те самите не го искат. Времената се променят, хората не искат да са фермери има фирми за това. Или какво? Ще дойде партията майка и ще ме хване за рачичка и ще ми връчи греблото ли? Смешници червени. Живеете в някакъв ваш измислен свят.

9

пазар и демокрация

преди 5 години

Принуждават хората от селата да живеят под наем в София и им обират заплатата.

8

Анонимен

преди 5 години

До Историк 1Питайте някой биолог, кога един жив организъм, какъвто е един народ изчезва и го завладяват ***?

7

Анонимен

преди 5 години

И какво може да направи което и да е правителство по-точно? Ще накара хората на сила да живеят в селата и да гледам животни ли? Вие нормални ли сте? Или какво партията майка ще ми прави деца? Времената са такива, никой не иска да живее на село. Преживейте го най-после.

6

Провинциалист

преди 5 години

София е едно голямо село !Що не садите в саксийниците си домати ве кавали !

5

:)

преди 5 години

Не клатете на бай Тиквун правителството с тези клевети. Българските села са перфектен източник на гласоподаватели за ГЕРБ. Минаваш със 100 кила суджук и 10 каси бира, раздаваш на ромовете и селото е твое.