9

Анонимен

преди 5 години

До номер 5Всички сте големи мъже тука иначе няма кой да се изправи очи в очи.

8

Анонимен

преди 5 години

Иска да я убие! Според него това е решение на неговия казус. И всичко ще се оправи според него.

7

Анонимен

преди 5 години

Много убиха гаджетата си и жените си! В 90% от разделите са от изневяра и 90% от убийствата са пречина и от това, че единия не може да си представи тя с друг. Не може да приеме, че тя не го иска че не го обича. Отказва да приеме, това.

6

Анонимен

преди 5 години

Защо гледате вашата позиция!? Вие е възможно да желаете много неща, но жената какво желае е съвсем друго нещо. За да не сте заедно вашата връзка и отношения са изчерпани от към любовния живот. Приятелство не е, възможно да има, между хора, които са дали превес на лъжата, изневярата и лицемерието да стане част от взаимоотношенията им. Нали!? Една причина да е с вас като приятелка!? Вие през цялото време сте я лъгали с повод, без повод, изневерявали сте и. Нулево уважение към човека в нея!

5

Анонимен

преди 5 години

Некъф скорпион се дуе тука иска ала балама. Тя не ти е никаква изчезвай да не те издухат.

4

Анонимен

преди 5 години

Аз съм скорпион и е така. Никога с бивши, да оставам в добри отношения, но никога приятели. Колкото до новия й само се крият като мишки, защото знаят - не пип че пляс.

3

Анонимен

преди 5 години

Много е готино да хвърляш по едно око на това, как болното мозъче на бившия се опитва да се състезава с теб, която въобще не се състезаваш.Как се е курдисал в един мол с тогавашната му сред сладкиши, рецептите за които са видяни от твоя личен компютър.:)))Цяла орда хакери рови, лъже, клевети, прави постановки за да може съвсем реално болния ко*м*плексар да се изкара по-отгоре.Ама все не става!"Неговата," бай дъ вей се оказва много по-луда отколкото "голия" може да си помисли.Приятелство

2

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости. Аз съм лъв и и имам много добри отношения с бивши мои жени. Винаги когато са се обръщали към мен съм им помагал. Нямам лоши чувства към никоя, нито пък те към мен. То не е до зодия, а до манталитет. Иначе съм се нагледал и на простаци, които се правят на толкова обидени, че непрекъснато си вадят кирливите риьи на показ и показват пълно неуважение към човек с който са делили леглото си.

1

Анонимен

преди 5 години

За скорпиона и козирога не съм сигурен. Водолея е 100% така. Но не защото НЕ го вълнува , защото пази себе си. Жените обичат слабо и за тях няма проблем да кажат - да си останем приятели. Но това е вредно и правят много добре. Лъва може би да и той странни след връзки. Защото имат голямо его.