6

явер

преди 5 години

През два дена има нови хитове по ноктите,продължавайте все така да ни запознавате с последните тенденции в ноктарството.

5

Лафонтен

преди 5 години

Яко плющят мазила с баданарката, гримове, лакове, фон дьо тен, червила и спирали и все повече си мисля че ги правят за да се сравняват една друга щото не съм чул някой мъж да харесва жена само задето е гримосана обилно, даже повечето се страхуват да си легнат с такава за да не се уплашат на сутринта като умие вапцаното.

4

Анонимен

преди 5 години

Млади момичета, седнете да прочетете по една книга! Ще имате повече полза отколкото да се правите на маймуни! Козметичната индустрия печели луди пари от този кич и докато има толкова много глупави кокошки ще печели на техен гръб!

3

па то,

преди 5 години

Козметичната индустрия може да представя всякави тъпотии,но миналата година по улиците никъде не видях жени с вежди на пера, инкрустиране на камъни и дори оформяне като опашка на русалка, и тази година по същия начин няма да видя жени с нокти гребен.

2

бай Тъпчо

преди 5 години

Чакай от такава жена да ти сготви, да пере, дрехи да глади или къща да почисти...а пък как деца ща гледа-хич не ми се мисли...Ама мъжът и ноктите до края да и отреже и с колана на голо да възпитава

1

Анонимен

преди 5 години

Пълни простотии! Чудят се какво да измислят да са интересни! Става за разчесване , ако те захапе някъде!