99

ognyanz

преди 5 години

В последните постове съвсем сте забравили за какво става дума в тази статия. Прочетете още веднъж: "ако премиерът приеме да сключи споразумение пари срещу мигранти от други страни от ЕС ..."Ето за това става дума: Ако Меркел поиска да приемем връщане в България на емигранти от Германия срещу пари за "интегрирането им" у нас, трябва ли да се съгласи ли Бойко? Той по душа е продажник, но ако го направи, ще трябва да се изнася по късата процедура от Министерския съвет.

98

Анонимен

преди 5 години

Я ДА ПИТАМ ЗАЩО ЕВРОПА СПИРА ЕВРОФОНДОВЕТЕ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ, ЗАЩО ВДИГНАХА НАРОДА ЗИМАТА НА 2013Г ЗА 5% УВЕЛИЧЕН ТОК, А ЕСЕНТА И ЗИМАТА ГО ВДИГНАХА С 10%- ОБАЧЕ ТИШИНА, А ПОСЛЕ РИТНАХА ЕДНА НЕБАНКА, И СЛЕД ТОВА ПАК НИЕ ЕДНИ 4/5 МИЛИАРДА.

97

Анонимен

преди 5 години

До Николай.За заграбените милиарди,които дъвчеш,като топка косми,не стои никакъв главен секретар нито неговия подпис,а тези,които се целуваха уста в уста по разни митинги,тоест БСП и ДПС,толерирани от НДСВ.И ,когато някой управник-министър,си е положил подписа под тая `законна кражба`,няма как да му е виновен някой друг!Пък точно за `Цанков камък` пишеш огромни лъжи.Целият свят разбра,кой е подписал под тоя проект,само ти още блееш!

96

Анонимен

преди 5 години

ЧЕРВЕНИТЕ СОЦИАЛИСТИ/ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ МИЛИОНЕРИ ДА РАЗКАЖАТ КАК СЕ БОРЯТ ЗА СОЦИАЛНО РАВЕНСТВО И СПРАВЕДЛИВОСТ И КАК ЩЕ ПРЕОДОЛЯВАТ ИСТОРИЧЕСКИ КАПИТАЛИЗМА/ВИЖ УСТАВ НА БСП ОТ 2.2017Г/, МОЖЕ БИ КАТО НИ ПРАВЯТ ВСИЧКИ МИЛИОНЕРИ С ИНФЛАЦИЯ НА 242% И 1 ДОЛАР- 3000ЛВ, А МОЖЕ БИ КАТО ФАЛИРАТ И КРАДАТ ТА ЕВРОПА ИМ СПИРА НА ТРИ ПЪТИ ФОНДОВЕТЕ ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ ЗА КРАЖБИ. ГНУСНИ Б А Н Д И Т И.

95

Стефи

преди 5 години

По времето на БСП и Тройната ламя.инвестициите в сектор пътища са спрени,а фирмите обявяват фалит,заради Батко и Братко.Сливане на МВР с престъпни структори.ОТ 1985 година до 2009 година от България емигрират 900 хиляди български граждани.А *** на един митинг,ревеше с истеричен глас,как изчезваме и за всичко това са виновни ГЕРБ.Когато тая коза,е зам.министър на икономиката,износът от България е 26 милиарда,а за 2017 е 59 милиардаТая ли щеше да е добрият премиер?

94

Стефи

преди 5 години

По времето на БСП и Тройната ламя,лъсна срамната неподготвеност,за влизането на България в ЕС.Опитите за заблуда на евроекспертите,за съдебната реформа и борбата с корупцията и престъпността.Замразяването на половин милиард евро по програми ИКПА,ФАР и САПАРД.Неразумно харчене на милиарди,за проекти със спорен ефект.и публични разходи.Скандалните заменки,ощетили България с 6 милиарда лева.Измамните им опити за политическо усвояване на европейски пари.Не приключиха нито един инфраструктурен проект

93

Стефи

преди 5 години

През октомври 2016 година,българските евродепутати от БСП и ДПС,подписват резулюция,която е вредна за България.В нея се казва`Мигрантите да се насочват в не изолирани квартали,като се насърчават тяхната интеграция и възможности свързани с обществения живот в България`С гласовете на тия две партии,тази резолюция е приета.По времето на управление от БСП и Тройната ламя,от затворите в България са избягали 144 души.По времето на ГЕРБ са 46.***,ти си позор защото или криеш или лъжеш!

92

Анонимен

преди 5 години

До ОруелГледам световното по немската телевизия по обектни парични свързано с БНТ :) и гледам често немските новини в паузите на мачовете. Готвят ни да ни стоварят хиляди нелегални и да ни правят лагери, като не се допускат да мърдат от България. Австрия, Италия и Вишегрдската бойкотират срещата в неделя, нашия е първи там. Правете си сметка какво ни готвят. Меркел е притисната до стената в Германия!Не само това,опитват се да разбият вишеградската четворка.Ако Бойко се издъни и този път,да си

91

Анонимен

преди 5 години

Няма да имат това удоволствие БСП и Нинова да вземат властта. Никой не иска ДПС.

90

Анонимен

преди 5 години

До избирател - Не допускам и мисълта тази неустойчива жена да вземе властта.Това го провидях още при провеждане президентските избори и на парламентарните гласувах за ГЕРБ с пълното разбиране на състоянието, което си описал! Не трябва да се дава път към властта на вманиачени партийни лидерки, изживяващи тежка критическа възраст!

89

Радател

преди 5 години

Нинова е радател на Американската Комунистическа Партия и се среща редовно с американския посланик. А клетите пенсии и вярват , че ще ги отведе към светлото комунистическо бъдеще.

88

Анонимен

преди 5 години

неудържими климактерични кризи, всяка седмица!

87

Браво

преди 5 години

Браво на Конярката - Ашколсун, Машаала. Сега с Депесето ще првземат власта и всичко ще потече по мед и масло - както при Тройната Ламя.

86

Анонимен

преди 5 години

Накой трябва да каже на Нинова,че с арогантност и популизъм ,власт не се взема.

85

ognyanz

преди 5 години

Разбирам, че да наричате дискусията по такъв важен за страната въпрос в НС "скандал" много ви устройва, неуважаеми герберски ***, но с това няма да излъжете никого.

84

Ludoto Lenche

преди 5 години

До избирател...do 84 !......v edno neshto ne e prav professor I. Hristov . Ne sa 80% .poveche sa !!!

83

избирател

преди 5 години

Тази психически неустойчива жена вече съвсем изтрещя.Колкото повече скандали прави - толкова по-решително подкрепям Бойко.Не допускам и мисълта тази неустойчива жена да вземе властта.

82

Боуко

преди 5 години

Е космополит. След западните Балкани, ще оправии и Близкия Изток, разбира се отново за сметка на народа си. Мачкай ни Бойко, а като стане напечено- бягай в Америка. Избирателите ти го заслужават.

81

нека си помисли

преди 5 години

*** се чуди как да пусне някоя фалшива новина за да почне да гради позиция.Всичко което казва е лъжа. Такъв човек психически пристрастен към скандалджийство не бива да бъде допускан в Народното Събрание.Това трябва да бъде на вниманието на гласуващите за БСП защото тези скандали могат да се обърнат много лошо срещу тях.Нека си спомним Трайчо Костов който с особен плам е избивал "капиталисти" и който много скоро увисна на бесилката като столчетом бутнаха "партийните другари".

80

Сметката

преди 5 години

За Гърция-15 милиардаЗа България-50 000......бежанци