101

Anonimen

преди 4 години

С това управление ще има все повече такива девойки и младежи. Усилено ни унищожават като нация

100

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен104А не мислиш ли, че с подобни възгледи и евентуално действия лесно можеш ти да стигнеш до инвалидната количка?

99

Мимокмок

преди 5 години

Пистолет,Пистолет ти требва,братче!!!!

98

Анонимен

преди 5 години

Ако някой ме нарече възрастен спонсор, защото ме е видял да пия кафе с дъщеря ми, ще му разбия муцуната, та ако ще да е в инвалидна количка.

97

шматка

преди 5 години

В такива случай се казваДано и даде Господ с право да си ползва талона

96

Анонимен

преди 5 години

Трябва ако инвалида не е в колата, а мястото се заема да има 1000лв глоба.

95

Голям прос

преди 5 години

Мацката сигурно е мозъчен инвалид, а полицаите нехаят, защото я знаят коя е. Вероятно "приятелка" на някоя дърта мутра или отроче на татко "бизнесмен"

94

Анонимен

преди 5 години

9 часа коментираш тук, един работен ден проследих ти постовете, нищо лично, но според мен не е нормално здрав мъж да виси 9 ч във форума, или не си толкова здрав или толкова мъж

93

ИНВАЛИД

преди 5 години

Анонимно момче от Бургас, моли се бог или на когото щеш да не ти се наложи да си от нашия отбор... жалко че коментирате и не Ви пука, че всеки може да го сполети. Я бързо си кажи молитвата за Бог да ми прости и в леглото..

92

Анонимен

преди 5 години

Има много свободно време да си боядисва косата и да си прави прически, но ако спре по-далече от инвалидното място става голям проблем

91

Анонимен

преди 5 години

Чета някои коментари и се възмущавам , защото тук става въпрос за човещината която изчезна във хората.

90

And justice for all

преди 5 години

90 % от списващите тук са осакатени умствено и емоционално. Тежко ни...

89

до 93

преди 5 години

ти си най-истинския инвалид, върви си поискай картонче за паркиране- две ти се полагат даже!Това че Владимир има физически проблем с краката, не го прави негоден шофьор, но ти откъде да си чувал, че кола може да се управлява само с ръце,със съответните лостове на кормилото.Колкото до момичето с правата,ще ѝ се даде каквото иска!Ама тогава няма да е в състояние да използва заветното талонче!

88

Анонимен

преди 5 години

Каквито и закани да правите момичето си е в правото - има си талон. От чисто човешка гледна точка постъпката и е абсолютно просташка. Но ми е по-чудно, като ви чета коментарите, че местата за инвалиди са едва ли не само за хора в инвалидни колички, бастуни или тем подобни, как човек в подобно състояние ще управлява автомобил? Та той е потенциален убиец на пътя. Същото се отнася и за човека направил клипа. Като е в инвалидна количка как шофира? Кой му позволява да шофира в подобно състояние?

87

Анонимен

преди 5 години

*** на тая освен ауди и спонсор ли са и подарили? Баси яката дупара го раздава.

86

До 36

преди 5 години

Ще се опитам да го кажа просто, за да ме разберете. Дори и вашият роднина-инвалид да е с вас в колата и се наложи да спрете, за да напазарувате, ако вие ще слизате от колата и ще пазарувате, с вашите 2 здрави крака, би трябвало съвестта ви да не ви позволи да паркирате на инвалидното място. Защото с вашите 2 здрави крака не е проблем да си дотътрите мързеливия задн*ик на 50 метра до входа на магазина. Тези места са направени, за да улеснят трудно-подвижните хора. Набийте си го в кухата глава!

85

Анонимен

преди 5 години

Сори, Гюров! Тъжно е да го кажа, но си имал нещастието да се родиш в балканската клоакка и то във епохата на развития байганизъм.

84

Изумена

преди 5 години

Как може нормален човек дори да си помисли да злоупотребява с такова нещо като здравето си?!? Дори да ми предлагат такъв талон,категорично отказвам! Който има капацитет,да си направи извод,елементарно е!

83

Анонимен

преди 5 години

Дай ми номера на Аудито.

82

Анонимен

преди 5 години

Държава управлявана от простаци. Това е.