14

Анонимен

преди 5 години

А бе важното е турската лира.

13

факт

преди 5 години

Преди години имахме вкусни шоколадови изделия,защото внясяхме суровината директно от Южна Америка.Шоколади Крава,Кума лиса,шоколадови бонбони Троен лешник,Таралежки,Амфора и много други.Дори марципана беше хубав.Откакто чужди фирми купиха заводите ни всичко това изчезна а производството им е безвкусно.Развалиха всичко.Лъскава опаковка а вътре отврат.Отдавна не купувам нищо подобно.

12

Анонимен

преди 5 години

Журналистката колко взе за тази поръчкова статия? 100 лв 200 или 300.Само ни лъжете. Масово хранителни, перилни препарати и всички продукти за бебета са по-евтини от тук.Разберете го не сте права госпожо журналист.

11

Българин

преди 5 години

Поредната глупост на Дойче веле. Истината е, че ние ядем ***, за да може господарите в Германия и Франция да ядат качествено.

10

Анонимен

преди 5 години

Какъв призрак? То един дезодорант да си вземеш има разлика, камо ли детски храни. И да спомена също как в чуждестранните вериги в София (напр. ДМ магазини), стокте първо са по-евтини и второ има сума ти купони, с които пълна количка с неща ти излизат 10 евро. Така че призракът на надплащането за скапана стола е доста реален

9

По

преди 5 години

По разкази на очевидци, експерти и си е, не само дето цената е по висока, но качеството е по ниско. Това е двоен стандарт. И призракът му броди само в Дойче Веле, а за останалите е реалност. Дано не се случи провал в битката и поне това да се промени. Че немците не само от кризата в гръцко цоцат пари, а и от храни, и от какво ли не. Оядоха се. Стига им толкова.

8

Анонимен

преди 5 години

Не ми се четат тъпотиите на някакъв си драскач "анализатор" Даниел Смилов списващ за"Дойче веле".

7

Анонимен

преди 5 години

Стигнах до "дойче веле" и спрях да чета. Такива парцали не ги четем, ползваме ги само за да си бършем пода и краката.

6

Марги

преди 5 години

"Представете си обаче, че те сменят сегашната си политика и започнат да произвеждат изцяло различни продукти за Източна Европа - да кажем шоколад "Пенка", който има два лешника по-малко от шоколад "Милка". Дали тогава борците с "двойния аршин" ще са доволни?" - Да, разбира се! Поне ще знаем защо шоколад "Милка" е по- скъп! Сегашният шоколад "Милка", няма нищо общо с този който се продаваше в "КОРЕКОМ"!( валутен магазин, където се продаваха маркови стоки, а не ментета)

5

Анонимен

преди 5 години

2 литра известна марка безалкохолноГермания - 90 цента ( 1.78 лв)България - 2.45 лв?

4

Анонимен

преди 5 години

Всеки, който е бил някъде на запад, връщайки се вижда разликата. Но чуждо поклонничеството и алчността е това което съсипва всичко в България. Едно кисело мляко вече го няма, а дойдоха да ни научат как се "стягат" полимерни структури. И моля не ми напомняйте лоши практики от социализма, защото сега вече принципно не може да се произведе нещо свястно.

3

Анонимен

преди 5 години

1 литър прясно мляко 3.5 % масленостголяма немска хранителна верига - 45 цента ( 88 ст.)голяма българска хранителна верига - 2.20 лв?

2

Стоичков1

преди 5 години

Да го дохате, българи.

1

man

преди 5 години

мерси, че ми разсяснихте. сигурно сте гушнали и някой лев консултантски за да замажете на хората очите. е, аз поне не се връзвам, и все пак смятам, че продуктите продавани тук са по-ниско качество от аналозите в Германия например.