5

Чичо Митко

преди 5 години

НА финалите виждам Франция, Белгия, Хърватска, Испания и евентуално Португалия или Германия. Финалът ще е УЕФА. Вместо ФИФА ;-)

4

Анонимен

преди 5 години

Много баскетболисти коментират тук ръста на Меси (а и на Путин редовно), сякаш са високи най-малко като Карим Джабар или Меджик Джонсън. Не обиждайте така поне 40% от мъжкото население на света, защото по съвременния медицински стандарт ръст "нисък" е под 167см, а "джудже"- под 147.Впрочем хърватите са средно едни от най-високите в света, както и норвежците. Да не споменаваме Наполеон и Чърчил, но проверете например колко е бил висок нац. герой на Мексико президент Бенито Хуарес.

3

Анонимен

преди 5 години

На исландците дори не им трябва да връткат Х с хърватия. Ако имат равни точки с Аржентина, ще се гледа голова разлика. А с тая загуба с 0:3 вчера, аржентинците ще трябва да бият с 4-5 гола Нигерия, за да имат шанс. Не виждам кой ще ги вкара тези голове. В общи линии исландците ако бият днес, трябва само да гледат да не допускат много голове срещу Хърватия, което с тяхната игра с 7-8 отзад срещу играещата за нищо в последния мач Хърватия едва ли ще е проблем

2

Анонимен

преди 5 години

МЕСИ НЕ СТАВА ЗА НИЩО

1

Анонимен

преди 5 години

Исландците ошамарват Нигерия, след това връткат Х с Хърватите и бай-бай Аржентина...