10

Анонимен

преди 5 години

В свлачищен район какво друго да се очаква освен това. Накрая цяла Варна ще влезе в морето.

9

Бахуро

преди 5 години

"Рано било да се каже какво предизвикало аварията". Предполагам няма очевидна причина, вероятно някоя чайка е кацнала на клона на дървото и то е клюмнало...Дееева ***.илите! Сега на тоя строител и инвеститора не му шибнете 3-400 хиляди лева глоба да си знаят. Не може да искат да уплътняват всеки сантиметър, ще казеш, че ще пукнат ако имат с 20-30% по-малко печалба...

8

Анонимен

преди 5 години

Как няма да потъне, като точно там минава крепостната стена на Варна и има ров между нея и фалшивата външна стена. Не се наядоха иманярите.

7

Анонимен

преди 5 години

Некадърници... Изобщо не спазват норми, изискванията за качество, разстояния между отделните обекти и т.н.

6

Анонимен

преди 5 години

До ЕврогеецПУТИН Е ВИНОВЕН ЩОТО ТОВА СА НЕКАДЪРНИ ПУТИНИСТИ ТАКА СА ВЪЗПИТАНИ!

5

Еврогеец

преди 5 години

Путин е виновен

4

друг строител

преди 5 години

Не са копали на тротоара а на границата му.Обаче при дълбочина около 2.5-3 метра е много трудно да се задържи пръста и да не се свлече.Особено ако пръста е калпава-както е в случая!Оградата е правилно поставена по извън чертите на строежа.Просто строителя така е преценил и съответно заплатил наем за ползваните квадрати на общината!Предполагам де!

3

zeus

преди 5 години

Погледнах в Гугъл, дърветата са в края на тротоара до улицата, от снимките в новината се вижда как оградата на строежа е след дърветата, тоест на улицата. Кой е разрешил да се загради и копае на тротоара, който е общинска собственост?

2

интересно

преди 5 години

обезщетения за семействата ще има ли ???

1

zeus

преди 5 години

Дърветата не могат да се секат току-така, но като му подкопаеш корените и си падне само проблем няма, това са и направили тук ;)