10

yanki

преди 16 години

Сега разбирам защо зализаният финландец толкова твърдо защитава независимостта на Косово. След това ще ни го пратят на нас да ни обясни колко е полезно за България Източните Родопи да станат независими. И такива европейски мекерета непрекъснато ни казват как да живеем.

9

преди 16 години

Mislq 4e i nie ima za kakvo da si govorim.Napi6ete v google.com novoto robstvo i gledaite filma

8

Българин

преди 16 години

Научете се да пишете на български език, с български букви, а не де се събреете и да пишете на латиница. След това проповядвайте патриотизъм и след това защищавайте българските интереси както ги разбирате, ако въобще това ви се отдава. Не е в българските интереси да се дава независимост на Косово, това е опасен прецедент, който може да се пренесе и на наша територия. Още една мюсюлманска държава в православните Балкани. Ако искате това, борете се, ще го получите. Последствията са за всички нас.

7

Kolega

преди 16 години

Ха ха ха..."независимост на Балканите" смех, смех, смех... Шиптерите пак са хапнали дървото с 40млн. Euro назад...това само от Холанд може да го направят....чудесна постановка, независимост- как им е дошло на ума...?! :)))

6

ненормален

преди 16 години

нормални сме, бъди сигурен.братята сърби сами си го вкараха, за жалост

5

bay huy

преди 16 години

abe vie normalni li ste? albancite sa nayi-golemite *** i mafioti v cyala evropa. a sa mrusnite kosovari iskat i nezavisimost. imate li ponyatie ot istorya i znaete li che kosovo e edno ot sveshtennite mesta za surbite. aman ot pishman moralisti ay sikter bre.

4

преди 16 години

Ще падате от компа ами...като не четете...Какви сърби,какви пет лева?Не прочетохте ли че това е направено от Германското разузнаване.А косоварите освен търговия с дрога нищо друго не правят.И вие наркоманчетата ги защитавате.

3

Кибик

преди 16 години

Родните бандюги да се поучат от челния опит и платят на някой дебелогъз чиновник, за да присъединим към България изконно принадлежащата й област Македония. Така от пладнешки разбойници ще станат хайдути и певци песни за тях ще пропеят.

2

;;

преди 16 години

Не стига ,че изклаха сума ти и невинен народ в Косово и цял свят разбра ,че сърбите са едни от най жестоките и кръвожадни ***.Сега по всякакъв начин се мъчат да задържат Косово ,но няма да им се отвори парашута.

1

topidiot

преди 16 години

Sarbite epten se oljaha. kakvi kufar4eta 21 vek sme. Padbah ot konja, to biva prostotii, ama tova e top.