28

Анонимен

преди 5 години

И аз почвам вече да работя от вкъщи. Даже не смятам да ставам от леглото, освен до тоалетната. А може с памперси да карам да не губя време да ходя до нулата.

27

Баба Пена

преди 5 години

АА, ние с комшийките само от къщи работим. Имаме си една скамейка пред входа на блока, и сутрин се събираме към 9 часа. Тогава ни е началото на работно време. Събираме се значи, и започваме да работим. Работата ни е да шерваме информация по социалните мрежи. Иначе казано, говорим клюки за другите хора. Та работим до обяд, после се прибираме за обедна почивка. След това отново се събираме към 17 часа и работим до към 20:00. И това че само 0,3% работят от къщи не е верно.

26

Анонимен

преди 5 години

Работата от вкъщи не е толкова лесна.Аз имам заделен офис и понякога викам на помощ приятели и познати (а понякога правим 14 часови DnD маратони).Но определено се изисква много дисциплина. Аз лично си имам един scrum board (една дшбяла дъска с магнитна и листчетата, общо взето) и на всеки час, сам си правя репорт на това, докъде съм стигнал и колко още ми остава. Не твърдя, че е перфектното решение, ама ми помага доста.

25

Анонимен

преди 5 години

24 - През соца всеки, който се занимаваше с икономика беше потенциал за Белене.

24

Анонимен

преди 5 години

При соца тези които се занимаваха със сива икономика ги пращаха в Белене, а при ервоатлантизма ги избират в Народното събрание.

23

от Холандия

преди 5 години

Основният проблем на българите сега е, че не карат тротинетки. Аз живея от 8 г. на запад в Холандия и мога най-отговорно да ви заявя, че тук на запад при цивилизацията където аз живея хората масово ходят на работа с тротинетки защото мислят за околната среда вместо да замърсяват с автомобили. Не само млади, може да се видят по улиците хора на по 50-55 години които карат тротинетки. Ако българите искат да се оправят трябва да мислят повече за околната стреда и да карат тротинетки като на запад.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3През комунизма се работеше от вкъщи..... имаше доста занаятчии.Сивата икономика през комунизма е това и е било незаконно.

21

Анонимен

преди 5 години

До 3В кой век живееш?

20

wer

преди 5 години

Както винаги Евростат е далеч от истината, защо ли плащаме милиарди за разни евро-кухи служби.

19

Анонимен

преди 5 години

Истината е, че всеки гледа вече да пести от офис площи. Има си вече програми, може да се види кой какво и за колко време е направил. Реално средното мениджърско ниво почти отпада. Вярно, офисът си има предимства, ама аз лично работя много по-бързо от вкъщи. Никой не обикаля наоколо, не говори по телефона и т.н. Отпада досадният трафик до работа - времето е най-ценното нещо.

18

Анонимен

преди 5 години

4 години работя от вкъщи, даже на последното ми интервю за работа хората искаха да знаят дали съм работил от вкъщи тъй като те не искат да подържат офис, а е важно човек да е дисциплиниран и самодостстъчен за да върши тази работа. Истината е че ти остава много повече време спестени от висене в задръстване, нямаш шеф на главата, аз лично дори ходя на фитнес през деня когато няма хора, пестиш пари за транспорт, храна, пестиш и нерви. А този от долу дето говори за кой какво пройзвежда, мн поздрави!

17

Иван

преди 5 години

И аз съм пробвал да работя от къщи и за 8 часа свършвам толкова работа колкото в офиса за един час.

16

Също така:

преди 5 години

Преводачи.

15

БАЙ ХОЙ

преди 5 години

И само 0.3% от неЗАВИСИМИТЕ ни медии споменаха какво направи Германия на 22 юни ( ама една друга година ) !

14

Анонимен

преди 5 години

Никога няма да работя от къщи. Може да е едно стайче някъде но винаги ще си имам офис. Офисът учи на трудова дисциплена и навици. Не мога да си представя да се върна към оня безумен режим от компютъра в леглото от леглото на компютъра.

13

Ленив чиновник

преди 5 години

Няма по-сладка работа от това да работиш по общински администрации, министерства или чиновнически ведомства - ходиш на работа в 10, връщаш се в 16, в работно време ходиш и си вършиш твоята работа, на никой не му пука колко работа е свършил - вървят заплати, осигуровки, премии, аванси, отпуски - комунизъм на гърба на народа!

12

Анонимен

преди 5 години

Не бъркайте ,,надомната работа" със Дистанционната работа или така наречената работа от в къщи.Доста хора вече работят от в къщи за различни фирми и учреждения,независимо къде се намират на земното кълбо.Може да сте в Младост 1,а да работите за АЙ БИ ЕМ,КСЕРОКС или ДЕЛЛ .

11

Анонимен

преди 5 години

Имах шанса 3 месеца да работя от вкъщи за едни германци. Най-добрата оферта на живота ми. Плащаха ми по 20 евро на час. Рай.

10

до 2

преди 5 години

Такива със твоя мозък и примитивен речник всъщност могат да работят само като изкопчии и хигиенисти.

9

Анонимен

преди 5 години

Занаятчийството и работата от вкъщи не са точно едно и също.