20

Анонимен

преди 5 години

До до Бря 16Според мотоциклетната статистика годишно се регистрират най-много Триумфи Рокет 3. Машината превъзхожда Харлея по много стандарти.

19

Анонимен

преди 5 години

Спрете Фордовете да видиме как ще се врътне Блондина

18

Факт!!!

преди 5 години

И сега Тръмп ши.а санкциите на Миерциедес и с немците е свършено колко Харлита се купуват и колко Миерцидиеси да сравним.Да не говорим че фенът на Харли е фанатичен и пари все ще извади.Нещо като фена на Ферари докато тоя дет си купува Мерциедиес в Сащ просто ще си купи Линкълн или Инфинити.

17

Анонимен

преди 5 години

Тези глупави и вредни действия на Тръмп показват колко е важно Европа да бъде единна и сплотена. Отделните европейски страни географски са толкова малки, че е немислимо да оцелеят самостоятелно под натиска на големите страни-континенти като САЩ, Китай, Индия, Русия и др. Европа просто няма друга алтернатива освен обединение.

16

до Бря

преди 5 години

И освен това става дума за реципрочни суми. Т.е. парите и от 2-те страни са изравнени. Затова сравняваме кой ще го заболи повече - едрата промишленост или малкия и среден производител.

15

до Бря

преди 5 години

Годишно в Европа се регистрират нови над 40 000 Харлея, и това са данни от 2015 година. Сега цифите са още по-големи.

14

Дреме ми на дедовия,

преди 5 години

щото разбираш ли аз се счупвам да пазарувам харлеи, американски дънки и бърбън всеки ден, разбираш ли.....

13

Бря

преди 5 години

До до БряХарли-масови?Ха-ха,по-скоро масово бият на очи.Все едно да наречем G-класата масов автомобил.А дрехи в САЩ почти не се шият-всичко е изнесено в Латинска Америка и Азия.

12

Прост факт

преди 5 години

До АнонименЖелязото и алуминия НЕ СА тежки метали!Такъв е уранът,примерно.Тежка е индустрията,която ги произвежда.

11

до Бря

преди 5 години

подозирам, че говориш за България.Щото малко по-на запад нещата са други - Харлей са доста масова марка и в топли дни не е изключено да видиш групи от по 10тина човека да карат такива, а хората купуват маркови дрехи.

10

Бря

преди 5 години

Човек остава с впечатлението,че европейците масово пият бърбън,обличат джинси и се возят на Харлита...Сигурен съм,че феновете на бърбъна са малко,последният чифт "Леви'с" е ушит в САЩ през 1996г,а "Харлей-Дейвидсън" са сред рядко срещаните по улиците мотори.Обаче сплашихме Америка,дума да няма.Ако наистина искат да притиснат САЩ,то начинът е само един-с отказ от долара.Нека Европа започне да купува нефт с евро,пък да видим!Има и други лостове от тоя род.

9

аз

преди 5 години

Тежки метали? Алуминий?Налагат мита на стоки със същата стойност. И оборота ЕС САЩ е почти равен, така че чичо ви Дони няма шанс да спечели точно тази търговска война. Виж с Китай нещата стоят друго вече.

8

до 8

преди 5 години

В случая губят повече американците. Те удрят тежката промишленост, пряко засегнати в Европа ще са повече големите корпорации, които така или иначе са потънали в пари.Обратното - тея дънки, мотори, алкохоли - масово са продукти от малки и средни производители, които усещат много по-пряко подобни финансови удари.

7

Анонимен

преди 5 години

Тежки метали срещу уиски и дънки...кой според вас загуби от тази реципрочна сделка??

6

GSX-R

преди 5 години

кой си купува тия трошливи харлита, да си ги карат в щатите

5

Анонимен

преди 5 години

Драма голяма, сега ще карам Кавазаки с италиански дънки шити в Турция, докато пия ирландско уиски...

4

Анонимен

преди 5 години

Да не мислите, че бърбъна идва от САЩ и после го пускат на промоция по 25-30 лева... :D :D :D

3

Анонимен

преди 5 години

До сетила се Мара да сеКакто винаги българина си мисли, че е център на вселената и всичко се прави заради или против него...

2

СС

преди 5 години

Сега трябва да сменям любимия си бърбън Four Roses с някое ирландско уиски. :(Проклет да си, Тръмпе! :) :)

1

Burzum

преди 5 години

Бой по краварите!Европа на три планети!