48

анонимен

преди 5 години

прекалиха с глупостите - ще дават пари на тези в Африка да стават все повече и повече, а в природата успешен е този, който си оставя гените - ами тогава никакви пари, обратното би трябвало да е, ами били гладни и се трепели - толкоз им е акълът......и не ми казвайте да се размножаваме и ние, защото не това е решението....

47

Буда

преди 5 години

Давайте ги в България !!!

46

Анонимен

преди 5 години

А не може ли обратното - парите за нас, а мигрантите в Африка?

45

Анонимен

преди 5 години

Европа ще продължи политкоректно да се ислямизира, докато талибаните не решат да ни изтребят, щото така пише в свещения им Коран. На политиците ни въобще не им пука за бъдещето ни, защото самите не оставят наследници, за които да мислят.

44

Бобчо

преди 5 години

Тия дни ще се разбере дали имаме още народ и общество. То, че Боко ще вика ЙЕС и ще приеме безропотно каквото му кажат е ясно, но ние трябва да излезем всички, ама всички на улицата и да заявим категорично, че решенията на управляващата хунтата са против всички нас, иначе...RIP BG.

43

Академик

преди 5 години

Професоре, дай някакви координати че имам мъжко мляко в изобилие и мога да те храня до насита. С 10 евро на кърмене аз ще ставам богат, а ти сит и доволен.

42

23

преди 5 години

4х4, Виктор Орбан покани Борисов, но той отказа да се присъедини.

41

Анонимен

преди 5 години

ЕС- това е интернационално сборище от изявени национални некадърници и ментално модифицирани комплексари,които получават заплати ,за да се събират периодично и вземат решения с цел да вземат решения !

40

Анонимен

преди 5 години

Фащ са виновни

39

Торквемада

преди 5 години

Време е да се създаде нова Света Инквизиция в България и всички, имали нещо общо с хунтата Гроб да бъдат преследвани и горени на клада!

38

Njakoja si

преди 5 години

До До 13===Аз не чета текстове написани на друга азбука освен на Кирилица. Имам клавиатура с българката азбука, но имам и места на Интернет, където можеш да пишеш направо на български. Ето едно: bg.translit.cc/ .

37

Анонимен

преди 5 години

Значи,не съм някакъв сляповярващ на врачки,но Ванга,го е казала,България няма да изчезне,но ще се сменят човеците в нея,други ,ще се именуват българи.Ами 1 милн.бежанци и след 10-20 години сме 10 Милн.,още повече,че територията ни е достатъчна и за 30-40 Милн. Плюс перфектен климат,планини,гори, минерална извори, и тн,грехота е да се оставя такъв рай незаселен.Само пуста икономика ни е слабо звено,но много хора не издържат и бягат.Има сирийци,по-чисти и спретнати от българи или роми.

36

дидката

преди 5 години

До Професормного си *** бе, дърт вампир, вземи ходи и се хвърли от Еверест, че да не дишаш напразно въздуха на нормалните хора,невежество ***, ***!!!...

35

кофата

преди 5 години

Добре Дошли в Ислямски Булгористан ЕЮ Мембър (ЕС член по английскимо) съкратено ***!!

34

4х4

преди 5 години

23 абсолютно си прав но тази четворка си запази икономика инфраструктора умствен материал/в лицето на много качествено образование а не унсс(утре носете съответната сума )всичко е родно производство./просто не знам какъв уникат сме българия.как никой няма грам мисъл за по добро вече 29 години???29?????

33

23

преди 5 години

Мястото на България е до Унгария, Чехия, Полша и Словакия

32

4х4

преди 5 години

споко б.б е супер мен той ще ГИ управи.русия не ни иска,вишегратската четворка пък хич,в ес ни казват имигранти,сърбите казват не ни давай акъл ти нямаш за себе си.в бг каквото поискал народа това е дошло.

31

Анонимен

преди 5 години

Като начало ЕС трябва да спрат инвазиите в страните, от които идват емигрантите - войски на ЕС държави са навлезли незаконно в тези страни и са унищожили политическата стабилност и икономиката им.

30

Станимир

преди 5 години

На България, не и трябват емигранти, и да ни се дават на сила, Меркел да си ги взема в Германия, или да си стоят по -местата

29

ПРОФЕСОР

преди 5 години

Плащам по 10 евро на всеки, който ми се източи в устата! Обожавам топло мъжко млеко!