13

Мюмюн

преди 5 години

Ами за пристрастените към краденето на всякакви държавни чиновници....какво правим? Ще лекуваме ли, или...?

12

Пешо

преди 5 години

Пак разни бабички се изказват неподготвени... Все си мислех, че за 30 години "експертите" ще влязат в час, ама не...

11

Анонимен

преди 5 години

Единственото негативно влияние на игрите е ,че прекарваш времето си далеч от реалния живот .Докато за голям човек не е проблем ( голям ) за дете е доста .. почва да губи връзка с реалността .От игрите има и полза и вреда , ако с нещо се прекали е вредно !Умереното ползване няма да окаже негативен ефект !

10

Анонимен

преди 5 години

Игрите са далеч по - малко опасни от феминизма и от последиците от него. А за дългосрочните щети от феминизма никой не споменава. ЗАЩО? ЗАЩО ПРЕДУПРЕЖДАВАТЕ ЗА ИГРИТЕ, А НЕ ПРЕДУПРЕЖДАВАТЕ ЗА ФЕМИНИСМА? Особено феминизма в образователната система е тотално зло!

9

Явор

преди 5 години

Колкото и логично да звучи, че игрите с насилие развиват насилие у децата, няма нито едно нормално изследване, което да го потвърждава.Даже напротив - децата, които играят развиват мозъка си - ето за това виж вече данни има. Зависимостите са съвсем друга тема, но статията е написана безобразно - хем говорят за зависимости от игрите и телефоните (все едно са едно и също явление), хем за измислени негативни последици от играенето на игри като цяло (извън конктекста на зависимост)

8

Джедай Мастър

преди 5 години

До Анонимен 7Даже според мен е точно обратното. Насилствените игри водят до туширане на агресивното поведение, защото го насочваш към играта, а не към истинския свят.

7

Анонимен

преди 5 години

"Експертите обясняват, че често много насилствени игри водят до агресивно поведение"Това ако са ви експертите, вземете ги гръмнете да не се мъчат. Тия клишета са толкова верни, колкото и приказките за Йети. Ако беше истина, половината Свят трябваше да е Андерш Брайвик. А той определено не е.Понеже се пишете психолози, процетете какво е "сублимация".

6

Кифладжията

преди 5 години

Какви игри, бе, неандерталци? Матрицата е навсякъде около вас и вие сте нейни роби или агенти. Първо се осъзнайте вие самите, тогава давайте акъл на геймърите!

5

ъхъ

преди 5 години

Една от тези "изкуфели баби" се нарича Бил Гейтс. Но режима се свежда само до собствените му деца.

4

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е голям,но това е един голям бизнес с игрите.Целта е пристрастяване ,за да станеш редовен клиент

3

бачо

преди 5 години

Информирайте се малко в кой век живеете, от няколко години вече силно се развива ESports, подкрепяйте децата си, понякога са по-информирани от вас, загърбете малко соц разбиранията си...

2

бачо

преди 5 години

по-добре игри от колкото по улиците с фас и бира в ръка или по баровете с чалга пропаднали индивиди или денонощно в фейс клюкарника и патешкия снапчат

1

бачо

преди 5 години

Не се излагайте, кои са тези 'специалисти'? изкуфели баби с побелели коси ли? Игрите развиват куп способности при децата, да започнем с английския и мотивацията да знаеш за да играеш. Развива се слух, рефлекси, поставяш цели и се стремиш да ги изпълниш, любознателност, има тонове игри с реални исторически събития... да не говорим че можеш и с любимата си игра да си изкарваш парите господа специалисти...