17

Анонимен

преди 5 години

Всички хора са дошли от Африка.

16

Анонимен

преди 5 години

Като почнат да ги стрелят по границите или в морето веднага ще престанат да идват.

15

ined

преди 5 години

Много лесно могат да го спрат АКО ИСКАТ - просто всеки хванат в Средиземно море трябва да се връща обратно в Африка.

14

До 11

преди 5 години

Да, ама колко по-лесно е да клечиш на сянка и да мързелуваш...Това са хора с друг манталитет, свикнали на мъзел, без всякакви технически и работни умения. Дори столетия колониализъм не са ги научили на нищо, как ще ги накараш да работят?

13

Анонимен

преди 5 години

къде сте видяли африканец или арабин да работи бе..

12

Край

преди 5 години

Същите дето ни викаха че не сме толерантни към "бежанците" сега ни убеждават че не трябва да ги приемаме. Това е доказателство че демокрацията не работи - иначе тия любители на "бежанци" трябваше отдавна да са отекли в канала на историята.

11

Анонимен

преди 5 години

За хората от Африка и Близкия изток трябва да се създаде работа в собствените им държави. Например изграждане на микроязовири и залесяване на обезлесените от войните земи, добиване на подпочвените води на Либия

10

Анонимен

преди 5 години

Така че можем да им забраним на африканците да идват тука а селяни и граждани няма значение стига да спазват законите и правилата дето са определени демократично от хората тука..Ами да, примерно софийският градски съвет съвсем демократично решава да забрани на селяните да се заселват в София. Както беше едно време с жителството.

9

Анонимен

преди 5 години

Не е хуманно да се приемат мигранти от Африка и Близкия изток!!!Техните организми са пригодени да живеят в страни с по-силно слънцегреене и не могат да си произвеждат витамин Д, което води до депресии ипсихични отклонения в поколенията. Недостатъчното производство на витамин Д не може да се компенсира със синтетични хапчета. А на всичкото отгоре те са мюсюлмани и жените им се покриват от главата да петите с тъмно платно, което още повече засилва нидостига на този витамин.

8

Бай Иван

преди 5 години

Не ,не ама да ,като поканят и цялото си село от джунглата до десетина години бели хора на запад ще са сензация ;) !!!

7

Шаран-БГ

преди 5 години

Защо никой не се натиска да ходи в Русия и не се качва на руски кораб ??Вероятно г-н Вл.Владимирович не е инструктиран от другаря Д.Тръмп........?!

6

Анонимен

преди 5 години

Какво може и не може хората в днешно време в цивилизованите страни решават с избори и референдуми и т.н. Така че можем да им забраним на африканците да идват тука а селяни и граждани няма значение стига да спазват законите и правилата дето са определени демократично от хората тука.

5

Анонимен

преди 5 години

Да забраниш на хора да се придвижват свободно е все едно на вас да ви забранят от село да идвате в града...........Сега с минусите ще преброиш селянитe :)

4

Анонимен

преди 5 години

Според българския дипломат 1 Екатерина Захариева Европа не може да приеме всички млади африканци, които не виждат перспектива в страната си..А преди хиляди години как е можело? Нали сегашният европейски човек е дошъл тук от Африка. Сега просто пристигат далечните му роднини. Всички живеем на Земята. Да забраниш на хора да се придвижват свободно е все едно на вас да ви забранят от село да идвате в града.

3

Анонимен

преди 5 години

Меркел и Макрон вече са се споразумели новите мигранти да остават в граничните държави от ЕС и ще връщат там и пристигналите в Германия и Франция през последните месеци. Остава ни да се надяване, че ББ ще оркаже да ги вземе тук инженерите и другите нелегални мигранти.

2

ОБЯВА

преди 5 години

Африканско племе канибали приемаме с готовност и с голяма радост всички бежанци без разлика на националност и държава.

1

Анонимен

преди 5 години

На тебе трябва да ти забранят да говориш ку,,ха лейко или да го правиш само в тесен семеен кръг,или само когато около теб няма камери и микрофони!По темата по която подскачаш тука от радост от неделя насам вчера един българин от Скопие,при това осъзнат българин и то без паспорт че е такъв ви каза в прав текст какви сте всички български политици!Той като за пред камера беше цензурен ама аз да го кажа нецензурно-БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ=ПРОДАЖНИ И СТРАХЛИВИ!!АРЕ СКРИЙ СЕ.