11

ined

преди 5 години

Трябва да се премахне всякакво субсидиране от държавата както на религиите така и на партиите.

10

Анонимен

преди 5 години

В Конституцията на България ,ясно е записано ,че традиционата религия в държавата е Православието!....В конституцията нищо такова не пише.

9

Анонимен

преди 5 години

над вратата на олтара виси знака на илюминати - всевиждащата пирамида, а лъчите са знак за древен култ към слънцето и египетския бог сет.

8

Трол

преди 5 години

А защо изобщо трябва да се субсидират религиите? Религиозните да си плащат на попове, имами, равини. Държавата може да поддържа храмове, които имат стойност като паметници на културата.

7

хюго бос

преди 5 години

Oткъде накъде ще се финансира ислямския башибозук и вредната му религия? Да им плащаме , а те да се надъхват срещу нас?? я, марш в анадола. Всички свещенослужители трябва да са българи и завършили тук, а не башизбоук долазил от анадола или азия

6

Анонимен

преди 5 години

В Конституцията на България ,ясно е записано ,че традиционата религия в държавата е Православието!Така,че всичко си е законно!Всички ревем срещу мощното финансиране на мюселманите от чужди държави и организации.Как пък до сега никой не повдига въпроса за финансовите инжекции които получават католиците ни,от Ватикана и различни католически ордени!Това безумие трябва ,да спре!

5

Анонимен

преди 5 години

Най-големите джендаре са в БПЦ.

4

Анонимен

преди 5 години

Ами да, освен ***, страната ни има остра нужда и от секти, по възможност сатанистки като масоните, свидетелите и мюсюлмански екстремисти.

3

Жо

преди 5 години

СПОРЕД МЕН, християните са около 20 % от населението на България. Християнин е човек, който е приел Исус Христос за Спасител, вярва в Сътворението и Възкресението, всекидневно се моли на Господ с Молитвата "Отче Наш...".Мнозина приемат Православието като историко-географска даденост за България и наричат нашия Господ с иронична усмивка "Началника горе" или "Оня, горе".Всъщност, те са атеисти.

2

Анонимен

преди 5 години

Жалбите към арменския поп.

1

Благоевград

преди 5 години

А за Македонците в България субсидии кога ?