25

Анонимен

преди 5 години

Ще ги изгоним...Това го слушам от 20 гпдини, а вече няма място на плажовете до Албена да си сложа кърпата :)) Тея куците ..дето 100 човека се мислите за много важни :)) То така се ходи до Майорка нали ...като в сънищата ти. Единственият наглярр си ти. Ти не определяш цените , когато се хванеш да правиш нещо тогава ги определяй и давай ако искаш за 50 стотинки. До тогава си един гащниккк :)))

24

Хасфалт

преди 5 години

Нормно, зимата мина. Януари като бяха по 6 лв не ходихте, а...

23

Анонимен

преди 5 години

Хора не му се вризвайте на този! Той е ***!!

22

Анонимен

преди 5 години

Тоя другия и той ...Ами ходи на Майорка ве , кво се плюмчишш тука да обяснявашС ашето НАГЛО отношение към българите, ще ги изгоните ЗАВИНАГИ от Черноморието!! В Майорка чадъри се ПРОДАВАТ в близост до плажа на цена между 7-15?. Толкова колкото му е наема при българските гларуси! А да ползваш чадър на плажа е 2-3?. Плюс това печелят достатъчно от плажни активите ти. Вий си мислете, че сте центъра на света!

21

Анонимен

преди 5 години

До 23 Такива ауу инклузивв "тарикати" като тебе ...изобщо не са в играта. Обикновен бай *** само за плюскане говори. Ти може да ходиш за 7 дена някуде...А тука ходим 120 дена :) Ти храни турците ...после реви, че държавата била смешна. Тя смешнаа от материала си, не от друго. Отишъл в некво турско село на камънитее и звезда вече хахахаха . Звездите всяка вечер пръскат пари и не обаждат цени.

20

Анонимен

преди 5 години

Ето пълни селянджурии. Кой го карал да го взема. Ами тебе кой те кара да ходиш на плажа му ? Недей ходи ...стоййй си на село и това е. С твоите 10лв в скъсания джоб ...Няма да забогатеем спокойно :) Тоя другия и той ...Ами ходи на Майорка ве , кво се плюмчишш тука да обясняваш. От тея дето никъде на ходи ама все да обясни на вънка какво било. Плажовете са пълни и хората оценят труда на другите. Вас кой ви бръсне за нещо.

19

Анонимен

преди 5 години

SELYANDURITE OBICAT SVOBODATA I ZATOVA PRAVO NA SVOBODNATA ZONA,ZA NAS BOGATITE 30-50 LV.SA KAPKA V MORETO.

18

Анонимен

преди 5 години

Не е лесно да стопанисваш плаж цяло лято да се печеш на морето вие доидете за няколко дена и бегате па и се оплаквате че пари сте дали ами нали за това бачкате

17

Анонимен

преди 5 години

Ама не бе чадъра е от трастика где сте виждале у софия такива

16

Див Селяндур

преди 5 години

До 13. 30 000 лв ехаа. Това не са лоши пари да ти кажа за България. Дори и за цял сезон. Като си недоволен дай го на мене. Аз ще го движа хахаха.

15

Анонимен

преди 5 години

Така е високи са наемите аз от един плаж на концесия като се разплатя на всички и за мен 30 000 лв едвам останат а всички ядове са при мен не си мислете че от това можеш да забогатеешКато не е изгодно кой дявол те ръчка да го вземаш?

14

Анонимен

преди 5 години

Е софиянци ко са за вас 20 кинта вие си бачкате целогодишно а наз сезон година храни

13

Анонимен

преди 5 години

Искат им адски големи наеми а сезона е 3 месеца макс /Като им искат високи наеми просто да не ги взимат! Това 10? за чадър в Майорка го няма! 70лв. на ден за 4-ри членно семейство само за чадъри и шезлонги на ден!! Това е кожодерство!

12

Анонимен

преди 5 години

Шалтетата са лукс защото носят аромата на нашите баби е как да не дадеш 20лв

11

Анонимен

преди 5 години

Така е високи са наемите аз от един плаж на концесия като се разплатя на всички и за мен 30 000 лв едвам останат а всички ядове са при мен не си мислете че от това можеш да забогатееш

10

Анонимен

преди 5 години

Не са виновни самите хора, които наемат площите . Искат им адски големи наеми а сезона е 3 месеца макс / ако няма лошо време/. За тея месеци трябва да избиеш наемите които са хиляди , да плащаш заплати , да поддържаш плажа и оборудването. Целият проблем идва от високите наеми според мен.

9

Анонимен

преди 5 години

То на море затуи се ходи да хвърлиш пари и хапнеш пясък

8

диа котка

преди 5 години

Хем да ти е кеф , хем да е без лев , нестава.Нали ?

7

Анонимен

преди 5 години

Нормално е 20лв все пак хората са се погрижили за твоя уют и комфорт за да си прекараш добре заслужената си почивка аз почивам не повече от 20дни лятото на море и 20 дни зимата на планина но работата ми на компютърен специалист ми го изисква

6

Анонимен

преди 5 години

Аз обикалям всипки плажове във Варна 90% от местата са 5лв чадъра или 10лв чадър с 2 шезлонга. Това с 20лв е на някой от скъпарските заведения. Еми. ..Те си решават каква клиентела искат. Никой не кара на сила да лягаш там :) Не се заблуждавайте ..се едно всички чадъри са 20 лв :) Второ високата цената контролира клиентелата, ако се събират баровци..няма нужда да влиза и някой от село и да иска пържени картофи. Всеки да си знае гьола. На всякъде по света е така.