20

Анонимен

преди 5 години

Ми да си свършат работата ,не е ли редно и после почивка.И нека се поинтервсуват къде почиват харата с увреждания и техните семейсрва.От личен опит знам ,че не ходят на почивка или страшно рядкоА хората който са с тях го правят 365 дни в годината по 24 часа в денонощието.

19

един

преди 5 години

Добре,де от тази година получават по 930 лв на месец,отделно и всички останали придобивки,колички,легла,дюшеци,обувки и др.това се игнорира.Могат и да работят. Майките искат и личен асистент със заплата,евентуално близък роднина ,транспорт до дневен център сигурно с асистента и какво става ?Пенсионерите колко получават ?

18

Пенсионер

преди 5 години

От вестник Уикенд става ясно кой им плаща за протестите - лонгура Слави. Разбира се от само себе си Корнела винаги е готова да яхне предоставената и възможност.

17

бе знам за вас

преди 5 години

Волен Сидеров започва да се нарежда някъде около второто място по лицемерие и противност след Плевнелиев . Само как се мазни на ББ , на Цветанов - гнус . А само преди година и малко ,ББ за него беше най-големия престъпник . Много бързо и той забрави за хората . Как има такива , които му се хващат на приказките - идея си нямам

16

Анонимен

преди 5 години

Гррбразки мръ-сници.Не ги е срам да се подиграват с болните деца.

15

Анонимен

преди 5 години

Не ги е срам.

14

ШибиРиби

преди 5 години

Цяла година БСП *** под юргана сега тръгнали работа да вършат. Моренцето чака Ривиерата зове.

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6"Аз не разбрах, какво общо има колко пъти е гласувала Нинова," щом не е гласувала, значи не е била на работа и няма надница! ако ти при производство на 60 броя детайли на смяна произведеш само един, ще вземеш ли пълна надница? защото тя си взима, че и отгоре!

12

Чалгарин дудаев

преди 5 години

Да барове клубове .нощните птици са хищници.да чакаш зет да те гледа и вьрба да те топли пази БОЖЕ

11

Анонимен

преди 5 години

Докато няколко наглеци от т.нар. управляващи не увиснат на конопени вратовръзки по дърветата около жълтите павета, нещата няма да се оправят. Тия некадърни и алчни *** не разбират от добро. С тях може само с лошо.

10

Анонимен

преди 5 години

DEPUTATITE NE RABOTYAT SAMO V PARLAMETA,RAZBIRA SE,PO ZYALA NOSHT SA PO BAROVE I NOSHTNI KLUBOVE.

9

Bg izmet

преди 5 години

Дупедатите са сбирщина от измамници и долни *** мьстии работещи за дявола.

8

tornado

преди 5 години

Сега ще им плащаме и извънредни.Пресорихасе

7

преди 5 години

О не! Ужас! Горките депутати.Всички знаем, че и много по-сериозни въпроси не са в състояние да развалят ваканцията на българския депутат! Не се притеснявайте.

6

Анонимен

преди 5 години

Аз не разбрах, какво общо има колко пъти е гласувала Нинова, с това че законът се бави вече 2 години?! Защо смесват политическите им интриги с нуждите на родителите и децата, които в сравнение със западна Европа са третирани по-зле то животни. Кравата Пенка получи повече внимание от управляващите отколкото тази изключително чуствителна прослойка на хора в крайна нужда.

5

Анонимен

преди 5 години

Не масларова преди каза че и милион да и дадат няма да умеят повече

4

Анонимен

преди 5 години

Така е масларова преди бърже реши проблема като заяви че получават колкото могат

3

Анонимен

преди 5 години

Да не отменят резервациите, ами да пратят 240 болни дечица на тяхно място!

2

Лора

преди 5 години

Само БСП да не чувам как отправят критики относно политиката за хората с увреждания. Да не забрявят техния социален министър Масларова какво казваше за децата с увреждания "Какво искате вие - те толкова си могат". Според нея нищо за тези деца нямаше смисъл!

1

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА НА ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ И ПОЛИТИЦИ, ПРЕДЛАГАМ ВИ БЕЗПЛАТЕН БИЛЕТ ЗА ЛУНАТА, НО БЕЗ СКАФАНДЪР.