15

ognyanz

преди 6 години

Той не бил избягал бе, кой разпространява такива зловредни слухове. Само се отклонил от затвора (в неизвестна посока). Това е заговор срещу правителството.

14

Айдеее

преди 6 години

Мвр..бързо го търсете на адреса му..поне 10 пъти. Е няма да e там но..ще сте ходили. Закон веднага ..бегълците да се бръснат! Мин на всички работи ( МВР) е тумор. Дайте награда за всеки беглец по една министерска заплата ( 5000 лв). И брат му ще го доведе в някое Рпу. Е стига да не избяга и от там!! Б.Б....вие ги изпускате..те брадясват.. позор сте

13

РУСО п–тенце

преди 6 години

БОЙКО!!ОЩЕ БОРИСОВ!!!!или както Ви наричат(тиква,кратуна).РАЗФОРМИРОВАЙ!!!!!!МВР,МО,ГДИН,НСО и т.н. цялия сектор СИГУРНОСТ-МЛАДИ ХОРА- ОБРАЗОВАНИ-ВИСОКА ЗАПЛАТА-ПРОМЕНИ ЗА ЗАЩИТА НА УНИФОРМЕНО ЛИЦЕ....ПЕНСИОНЕРИТЕ ДЕМОТИВИРАТ и ТРОВЯТ ВСИЧКИ ОКОЛО СЕБЕСИ.....СПРАВКА СА ОНЕЗИ ДВАМАТА ТЪПАНИ КЪДЕТО ГИ УВОЛНИ..

12

Ха, ха...

преди 6 години

Поредна футболна... (пардон - затворническа) драма драги зрители...!!!А Вие спите си, спите си...!!!Дааа...!!!

11

ПЕНКО

преди 6 години

ПЛЕШОТО МИНИСТЪР Е ОТ " ДЕСЕН СЕКТОР" -БГ -И САЩ СА СИ ЗА НЕГО !!! АКО БОБОБОБОБО -НЕ БЕШЕ "ГЪЗОЛИ.ЗЕЦ ХРАБЪР "-...МОЖЕХМЕ И ДА СМЕ МЕВЕРЕИСТИ !!!!!!

10

Анонимен

преди 6 години

За затворника не знам, но ние всички "брадясахме" от постоянните издънки на аматьорите от ГЕРБ. Цели 9 години да се учиш на управление и да си останеш аматьор означава само едно: избрали сме отбора на бавноразвиващите се!

9

Ха-ха

преди 6 години

БСП могат да помогнат. До всеки затворник да застане по един социалист да го пази. Така и така са за затвора

8

ПЕНКО

преди 6 години

ВЕЧЕ НЯМА НУЖДА ОТ ОХРАНА НА ЗАТВОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ ! ПАРИТЕ МАЛКО ;ОХРАНАТА КОРУМПЕ И ЕКШЪН ...: БЯГАШ И ТЕ ПОГВАТ "СПЕЦ ЧАСТИТЕ "- ПО УЧЕБНА ПРОГРАМА ЗА ЛИКВИДИРАНЕ НА ... ПЕШО,ГОШО , МИТЕ И КРАДЦИТЕ НА ЧЕРЕШИ !!!????

7

БАЙ ХОЙ

преди 6 години

Поредна спортна дисциплина " бягане от затвора" ! Принос на премиера, да се свети името му ( да не затриете ей) , в световния спорт !

6

Анонимен

преди 6 години

Леле наистина сме много зле

5

Анонимен

преди 6 години

Може да е бил брадясал и сега да се обръсне. Талибанските бради са много модерни сред модерните българи.

4

Аз

преди 6 години

Герб тренират за цоко и боко, когато влязат от кой затвор могат най лесно да избягат, трябва да е в почивката на чистачките задължително!

3

Анонимен

преди 6 години

Вота на недоверие по отношение на провал в сферата на сигурността не бил основателен рекоха герберите, и за да е по-основателен изтърваха поредния затворник. Че то скоро с това темпо затворници няма да има.

2

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

БСП са организирали бягството...

1

Анонимен

преди 6 години

Ха ха ха ха ха аха