10

Анонимен

преди 5 години

Интересно, защо БТА превежда Михаил Смотряев?!Чудесна статия, но отново "третият играч" е подценен.Китай имат класически източна философия-идеята за средния път.Освен това Будизмът е философия на познанието или, както гласи основният принцип:Всяко страдание произтича от невежеството.Китайската философия е печеливша в еволюционен план съпоставена с евроатлантическия култ към успеха на всяка цена.В генетичен план "белият златен милиард" изчезва сред "смесената раса", но това не важи за Китай.

9

Анонимен

преди 5 години

ДО 2 Дааа *** нали се сещаш защо е казал за четвъртата световна ?След като помогнал за доразработването на атомната бомба в САЩ И НЕЙНОТО ИЗПОЛЗВАНЕ НАД Хирошима и Нагасаки Айнщайн разбрал и признал пред приятел учен "Аз направих най-голямата грешка в живота си, когато написах писмото до президента Рузвелт, в което препоръчвах да се направи атомна бомба."

8

Анонимен

преди 5 години

Какво искате от организация, която има две нули в името си.

7

Анонимен

преди 5 години

О-о-о-о-о, неее!

6

Йово

преди 5 години

ООН умря още през 1999 г. когато без мандат на ООН, САЩ и НАТО бомбандираха СР. Югославия и по късно същата година Ирак с операция''Пустинна лисица''.

5

Анонимен

преди 5 години

то оонето го няма отдавнатрябва ново оон базирано в европа а не под полата на най-големите разбоиници- краварчетата- те се сещат за оон ако им трябва да направят беля на някога - инак не го бръснат за сливапочти както е с българите под крилото на банкянския продажник

4

Анонимен

преди 5 години

00Н преключи. И без това беше стенд-ъп комеди.

3

Анонимен

преди 5 години

Някой пак открил топлата вода, всички тъй наречени демократични лидери са заложници на лобисти. Където има пари няма принципи. Путин, Ким, Асад, Си Цзипин са по-независими и демокатични президенти от всеки един ерозирал западен ***.

2

Анонимен

преди 5 години

Айнщайн не знаел как ще изглежда трета световна война, но знаел за четвъртата:с прашки и тояги.Но, той си почина , човекът.А ние,знаем ли какво знаем и какво искаме?

1

дядо ехъл

преди 5 години

САЩ си гледат интересите, но ние българите подлизуркваме на ***.т.е..Високи цени и ниски заплати. Високи пенсии на д.е.б.л.и.т.е..Питайте другаря Стойчков той е цвин комунист и ще ви каже и прибере парите.