21

SIRIUS

преди 5 години

"Мълчанието на агнетата"- тихо-тихо казала директорката на децата разпознали веднага убиеца от снимката йОАН И те мълчали АГЪНЦАТА! ЖЕСТОКАТА МЕТАФОРА Е ИСТИНАТА НА СТРАХЛИВАТА НИ НАРОДОПСИХОЛОГИЯ-РОБСКА ПСИХИКА! Защото нямаме изградено гражданско общество, камо ли ценностна система на хората! Не са виновни политиците, прокурорите , полицайте, че всеки ден се колим и убиваме, пияни и дрогирани карат по пътищата??? Те са едни от нас, от нашата РОБСКА ПСИХИКА.ТИХО БЪЛГАРИНО, ПИЙ СИ РАКИЯТА И РОБЕ.

20

ююю

преди 5 години

Твърди се че камерите на БНР , които за заснели бягащото момче не отчитали реалното време, което е странно за обект предполагам от значение за националната сигурност. Ако могат да се вземат данни от мобилните оператори за точното време на въпросните снимките като се идентифицира телефона на човека с велосипед, който се вижда на една от снимките https://24chasa.bg/***/article/6924920. Тогава доста от неубедителните твърдения биха намерили разумен отговор.

19

ююю

преди 5 години

До Maps street viewПреди време разглеждах доста внимателно през Maps street view "шахтата" в която се твърди, че е открит ножа. Снимките са с отлично качество и са от юни 2015 г. Ако тази шахта е действително тази, която се намира на паркинга срещу БНР, има доста несъответствия с местонахождението на въпросната шахта и маршрута на бягащото момче. Интересно е дали е отваряна в периода 2 юни 2015 до момента на откриване на ножа в нея и дали при при действията на откриване на ножа е снимана

18

Е па

преди 5 години

Стигнахме ги американците. Ай хаирлия да е.

17

Moi

преди 5 години

Свобода е различно от Свободия!

16

Анонимен

преди 5 години

Цяло училище ще говори и няма да стигне до полицията и на никое дете, някой от близките не е в системата и никое не е споделило вкъщи, с приятели и всичко е останало скрито.

15

Пак питам

преди 5 години

След като цяла България разбра, че се издирва тийнейджър на средношколска възраст, наистина ли МВР не научи какво се говори в столичните средни училища, какви мнения споделят учениците по този въпрос?Или не си даде зор?Или разбра, но някой се опита да потули случая?Или какво?

14

mai mai

преди 5 години

Май по турско по е имало държава и справедливост от сега!!!!!!!!!!А всички заем какво е било тогава!

13

бг

преди 5 години

Укривал се е,а сега е пълнолетен,а искат да го съдят като непълнолетен.Всичко излиза на яве.Много тъжно,че Георги е убит и то от такъв,който дори не го е познавал и е нямал идея и причина да го убие

12

and justice for all

преди 5 години

На шиб'ания народ ДС агентите винаги са му малко....

11

Анонимен

преди 5 години

Ари вее още ли го мъдрите тоя. Трябваше вечв да лежи до живот. Тоя съд , какво не му е наред. Направо вечв са чудя. То мъка, то мислене, то отлагане. Влизате с *** дрън 40 години и Довиждане.

10

Анонимен

преди 5 години

Цялото училище е знаело, родителите, техните колеги, техните семейства. Клюките бързо се разпространяват. Това е било добре пазена обществена тайна. Затова сега трябва да има внедрени агенти във всяко училище. Така е по новия закон. ДС се завръща; разбраха, че не могат без ДС и агенти.

9

Maps street view

преди 5 години

Кадрите в street view на Google Maps снимани по бул. Драган Цанков са от 2-ри юни 2015, което е деня, в който се случва убийството. Гледал съм с часове супер много улици в София, търсейки пешеходец с тези дрехи. Потърсете в нета как е облечен в деня, после нека всеки от вас започне да търси региони на София за него по улиците. Шанса да е сниман от камера на Google как бяга или си чака автобуса на някоя спирка е много голям.

8

Анонимен

преди 5 години

Йоан Матев ром ли е? Жъмбаза защо мълчи?

7

Анонимен

преди 5 години

Какво го бавите тоя убиец? Чакате да му порасне брада до кръста ли?

6

Burzum

преди 5 години

Е как не му се учело...нали искаше да го пуснат да продължи образованието си...право....

5

Fck

преди 5 години

Мразя такива гаменчета. Растат агресивни носят ножове смеят се на преподавателите подвикват. Такива стават убиици и наркомани. 100 % е разглезено синче на богати родители. Винаги ама абсолютно винаги така излиза. Бедните момчета не са такива смирени са и знаят кво е родителите им да блъскат ,като откачени за да им плащат образованието и учебниците. За такива боклучета ,като тоя. Глад и цял ден с *** на каменната кариера. Какъвто е мускулест и агресивен след месец няма да му чуеш гласеца.

4

Анонимен

преди 5 години

не се знае дали неседянето в затвора не е по лошия за него вариант. Нали се сещате че убитото момче има роднини...да не стане правосъдие по италиянски, сега върви един сериал,, Въпрос на чест"

3

Членска карта №7

преди 5 години

Поне да го пуснат избяга при оня тарикат от Соло! Така ще си спестят мъките и резила на правосъдната система... Друг е въпросът, какви доказателства има прокуратурата.

2

annybody

преди 5 години

Чедо на подкупен "граничар" и пишман-журналистка, кой знае как получила 77 хил. по "обществена поръчка". Син достоен за такива като тях, полупримат, всява страх на всичко живо наоколо - агресивен, ама иначе - не бил склонен чак пък за убийство.***, няма лошо, по-страшното е, че такива ни трепят и психически, и финансово и чисто физически, магистратите и управниците си нанкат по живо - по здраво, и след като *** е вече на свобода, ще чуем някой ден как са намерили някой заклан в друг парк.