12

Мая пчеличка

преди 5 години

Помните ли предишния омбудсман?Направете коректно сравнеие!?Тя не спира да работи за вас, докато си гледате мача;)!

11

Анонимен

преди 5 години

АКО ОНЯ ЮДА ОТ БАНКЯ И ИЗМЕКЯРИТЕ-МИНИСТРИ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА КАТО МАЯ МАНОЛОВА,ВСИЧКИ ЩЕ СА ДОВОЛНИ.МАЯ ИМ Е ТРЪН В ОЧИТЕ,ЗАЩОТО ИМА ЗНАНИЯ И ПОЗНАНИЯ,С ДВЕ ДУМИ ИМА МОЗЪК,ЗА РАЗЛИКА ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ.МАЯ,ДЕРЗАЙТЕ!НИЕ СМЕ С ВАС!

10

Анонимен

преди 5 години

нищо не е свършила за хората....а да безплатни детск.градини за ромите....за българите абс.нищо

9

Анонимен

преди 5 години

ПРАВИ ПАРТИЯ срещу глухите олигарси за народните страдания.

8

Анонимен

преди 5 години

Типично по български, да оплюят някой който прави нещо умно и полезно и успешно работи! Неее, тук не могат да си позволят да го подкрепят, да го похвалят, по-скоро ще го дръпнат надолу в казана...

7

Джедай Мастър

преди 5 години

По умението си да имитира дейност Манолова задминава дори банкянския геополитк. От направеното от нея полза - никаква, виж вреди колкото си искаш - например блокирането на регистрацията на фирми миналата година и саботажа на земеделските стопани това лято, все благодарение на законодателните й идеи.

6

Поли

преди 5 години

Това с подаването на оставки някаква мода ли стана, че всеки се състезава на тая тема?!Може да го въведът като спортна дисциплина подаване, приемане на оставка и после пак връщане.

5

Трандафор Босев

преди 5 години

Тази нещо си е повярвала, че е някакъв фактор! ББ и пуска някакви фъндъци и тя се е развихрила, като една майка-орлица! В действителност, след всяка нейна намеса, "решените" проблеми се задълбочават и усложняват. Положението стана "Помоощ, омбудсмана ме защитава!"

4

Илия Репата

преди 5 години

"Писмо на запорожките казаци до турския султан"

3

УжасТ

преди 5 години

Толкова съм ужасен от переспективата да си подаде оставката, че даже не мога да си го преместя в другия крачол! Само мощно ще го разтръскам в знак на съпричастие!

2

П.Петров

преди 5 години

До мвр да вземе меркиПомисли за себе си ! Само сериозно умствено увреден индивид, може да подкрепя разрушителната за държавата и народа политика на ГЕРБ!

1

мвр да вземе мерки

преди 5 години

в контекст с искания вот на недоверие, по повод на сигурността в страната - полицията да вземе мерки по премахване на безредиците и провокациите на т.н.р. "...майки"! а на Омбудсмана да бъде потърсена гражданска отговорност!