30

анонимен

преди 5 години

Само да не се окажат "бушони,които да започнат да гърмят".То затова на предатели не трябва да се има доверие.

29

Joko

преди 6 години

Как няма да искат след като ГЕРБ държи и баницата и ножа.... Какво е казал Чърчил: нямам вечни приятели, имам вечни интереси.

28

Жиката

преди 6 години

Само на кюстендил дано не подкрепят пернатия Паунов, че съсипа града за 3 мандата

27

гроб

преди 6 години

еубиствената партия за българия---гробзначи смърт...и те го правят...рафинирани убиици-комуняшка ***

26

хахахахааа

преди 6 години

започнаха да си лижат задниците--парата,парата--кой да граби--всички кметове на гроб са крадци--то вече кой ли не краде..тотална разруха...след мен и потоп-това е принципа

25

Анонимен

преди 6 години

Още един мандат на кметицата и София тотално ще пропадне.

24

внимателно

преди 6 години

Все пак и ГЕРБ трябва да си помисли дали да ги приема защото само една капка катран може да развали цяло буре с мед.Демоните на Империята на Злото са двулични и могат да се престорят за да могат после да сеят раздор.Нека си спомним че пРезидента беше министър в предното правителство на ББ

23

гражданин

преди 6 години

БСП е вредна за България.Някои хора отчитат това и предпочитат да напуснат за да не опетнят името си.

22

БСП е кочина

преди 6 години

Всичко де що има малко останал мозък, бяга от проказата БСП.Това е партията на бивши активни борци, агенти на ДС и партиѝни секретари, милеещи по времената когато бяха от по-равните. Жалко за надеждите на песионерите, дето си мислят, че като гласуват за БСП, хляба пак ще стане 20 стотинки. А всъщност това което правят, е да пълнят гушите на другарите Нинова, Овчаров, Гергов и прочие милионерчета.

21

Анонимен

преди 6 години

Колкото гербавите кметове никой още не е откраднал, затова и червените *** клонят към точенето на еврофинансирането.

20

Ха, ха...

преди 6 години

Ей ся ако имаше прокуратура в "територията", веднага щеше да ги погне тези "отличници" от списъка в статията, и всички веднага щяха да станат булки на БайСтаври в СЦЗ, или компаньонки на Айшето в Сливенския...!!!Дааа...!!!

19

Дрън дрън

преди 6 години

Каква е разликата между едните и другите? Циреите са циреи, няма как да се отървеш с лекота от тях. Ще се крадат ли? Не, няма да СЕ крадат, а ще продължават да КРАДАТ ОТ ВСИЧКИ ХОРА. Въпрос е само- КОЛКО, И С КОИ! М.ЪРШИТЕ ИМ С ***!

18

Анонимен

преди 6 години

Сигурно е вярно - колкото кмет корумпиран има в страната може да *** само ако е от герб. Честните като Иванчева не искат в герб а *** герб ги грабна с ноктите на своите правосъдни маши и ги държи в кафез. Накрая един хунтата така или иначе ще падне от власт но едва след като е обединила всички корупционери под своята майчинска закрила.

17

ВНИМАТЕЛНО

преди 6 години

ако Герб реши да краде моми от БСП ПРЕДИ ТОВА ДА ГИ ПРОВЕРЯВА ДАЛИ СА ЧЕСТНИ

16

Що

преди 6 години

Гер да вземат и Румен Гунински.

15

СУДЖУЦИ

преди 6 години

Ако е вярно, това означава, че ГЕРБ НЯМА СПОСОБНИ КАДРИ и затова ги търси при БСП.

14

у

преди 6 години

Тоя като лъже вярва ли си?

13

Курцио

преди 6 години

Естествено, че ще са "отличници" тия кметове!Тук- някой и друг тон суджук,тамтоплофикационна фирма - партийна хранилка!..На Батко послушковците!

12

Andreshko

преди 6 години

Това ми се струва фалшива новина,за да може да се скъса връзката между БСП и кметовете и това да облагодетелства Герб на местните избори. Мръснишките номера на Герб нямат край,нали началникът им Буда е стажувал в Държавна сигурност и е усвоил всички прийоми на бившата партийна номемклатура,а е бил и личен лакей на Живков. Направо отврат. Гади ми се от тези плазмодии от Герб. Как може да има хора,които да подкрепят тези ***. Тези са готови да минават по трупове само и само да са още на власт

11

Анонимен

преди 6 години

До ОНЗИСМЕШНИК