7

Кюстендилец

преди 6 години

Сигурно са индобългари,а?

6

Запознат

преди 6 години

В Кърджали се заселват роми по европейска интеграция на малцинствата. Отпускат се огромни средства. На тях се предоставят жилища с ниски наеми,не се плащат ток и вода. Децата ако ходят на училище им се полагат безплатен транспорт и храна. Майките обикновенно са самотни майки и им се дават пари за всяко чаа ве. Сигаанете не остава нищо друго освен да правят деца и да се веселят. Така е българи и турци работят ,а бай м Ангал се весели! Объркана държава!

5

Анонимен

преди 6 години

Откакто *** от Северна България оглозгаха всичко там и се настаниха в прекрасния ни град, престъпността скочи доста.Допреди 15-20 години махалата в Кърджали беше от точно 100 човека и малките деца не бяха виждали роми изобщо.

4

Кърджалиец

преди 6 години

На тия са им направили "масаж" в ареста после и на път за там са "паднали" по стълбите няколко пъти и са си "ударили" главите по стената без да искат..

3

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

До 1,Не само в затвора, но и с изключително тежки присъди. Полицая и неговите принадлежности, са под изключително защитен режим. Първо стрелят после питат. Хората трябва да имат респект от полицаите!

2

I'm

преди 6 години

В Америка може и да не си от късметлиите да те укротят с ток. По-вероятно на третото по ред полицейско разпореждане да те гръмнат. А тия трябва да ги осъдят за нанесени щети на държавно(народно) имущество! Защото тези патрулки се купуват, ремонтират, поддържат и експлоатират с нашите народни пари!!!

1

Fck

преди 6 години

В Америка ти пускат тока с тийзъра и веднага те съдят за нападение на полицейски служител и за нанасяне на повреди върху полицейски автомобил. Демек затвор брате. Тука ченгетата нито имат Тейзъри с ток а пистолетите на кръста дали стрелят нз..ама иначе ,като те проверяват са големи рамбовци после двама пияници им трошат колата. Бой и тва е.