7

Джендевро

преди 5 години

Huffington Post, Deutsche Welle и подобни източници са любими източници на ( фалшива ) информация на днесовите списвачи...

6

Анонимен

преди 5 години

Много трогателно за детенцето с меченцето в ръка.Можеби мерките за сигурност понякога са строги, но какво ще кажеш за детенцето без родители защото безумен терорист гръмнал бомба до тях?Да не вземаме ли мерки за сигурност? ... Щото детенцето с меченцето ... .

5

Анонимен

преди 5 години

Трябва да инвестират повече в заводи в Мексико за да се задържа там населението и да има поминък инак нищо не помага и хората поемат огромни рискове. Проблемът е там, а не в това как се посрещат мигрантите щото никой не може да приема безкрайно- това поражда други тежки проблеми .

4

Анонимен

преди 5 години

До HandelНачи, разбрахме.Виновни са емигрантите, че не си изоставят децата, а "нарочно мъкнат невръстните деца със себе си"!Пфу, да ти пожелая някой ден и ти да си изправен пред подобна дилема, червенокафяв мизeрник такъв!

3

Анонимен

преди 5 години

На дечицата не им трябват играчки а книжки и предизвикателства, за да може, когато пораснта, да имат парички и тогава ще има да си играааааят :)

2

Я па я...!

преди 5 години

Нали Тръмп реши този проблем , за какво ревете?

1

Handel

преди 5 години

Уж пишем за играчките, а пак оплюме тръмп, защото нахълтващите през мескисканската граница нелегални (което е синоним на престъпници) не си оправят първо положението и после да си вземат децата, а нарочно мъкнат невръстните деца със себе си за да изнудват властите и да будят съчувствие по медиите.