13

КольоМушака

преди 5 години

На-пострадалата институция са ВС, 5000 незаети места ,недофинансиране и... Прочие това лице е станало генерал с 4 звезди без военна и ген-щабна академия. Съгласно закона такива лица при уволнение получават ген.звания. За сравнение Радев е завършил ВНВВУ, ВА, ГенЩабна Акадения; отделно в чужбина; доктор по ...; и е 2-звезден генерал; По повод 24 май президента заяви-необходима е по-голяма грамост-Прав е! Прочие 12 е на вярна позиция.

12

Анонимен

преди 5 години

Бацка само с пари не става , трябва и акъл, а мозака в МВР и службите изтече отдавна.Само с перки и проверки не ставааа.

11

Дарт Вейдър

преди 5 години

Да този беше с комунистите сега е националист с ГЕРБ. Интересно е,че ръководството на много места от неговото време сега са още по-голями началници¡......!!!!!!!!!!???????

10

Дарт Вейдър

преди 5 години

По-малко са напуснали защото се напълни с пенсионери. Заплата и пенсия - от 2500 до 3500 лева.Кой ще напусне, само децата ни към Европа. България умира ***.

9

Анонимен

преди 5 години

този защо го показвате ....на руските шпиони и на съветите отдавна им е минало времето

8

Анонимен

преди 5 години

Таз човек не беше ли зет на един зам министър на МВР от правителство на БСП ? Не беше ли пак по време на едно управление на БСП гл. сек. на МВР и имеши служебен " Фаетон" с когото нещо стана, отделно случия Лясковец. БСП това не беха ли ваши кадри - видате ли си ги сега?

7

Шопо

преди 5 години

Тоя е политическа *** ! А и както отбеляза колегата ,на съвестта му тежи трагедията в Лясковец...

6

АК47

преди 5 години

Този и Калин Георгиев разбиха криминална полиция, а на този му тегне и убийството на командоса в Лясковец!

5

Анонимен

преди 5 години

Слава на Ур-ко! Новата руска ***....

4

Osteboste

преди 5 години

Ima nadejdi i za oste po-dobri politiki...da pusnat sichki zatvornici ot bg zatvorite...i problemite v rbg ste ulegnat ......ste se slegnat hepten...

3

Анонимен

преди 5 години

Той смята, че в сектор "Сигурност" има положителни политики - отпуснати са допълнително финансови средства както за МВР, така и за военното министерство.....в отговор на майката на депутата и ала мафията....отговор. Подайте молба в полицията. Това ли е положителната политика. Или мой познат отива в полицията да подаде жалба и ОТКАЗВАТ да я входират, защото създава работа и за статистиката.

2

Анонимен

преди 5 години

Давайте , давайте, а те ще дремят и дремят !

1

Анонимен

преди 5 години

БРАВО БЕЕЕЕЕЕЕЕ ! ТЦТЦТЦ