416

***

преди 5 години

Златното момиче на Нешка,в живота пак допусна грешка.Вместо да мълчи и си трае, тя със съдбата си играе.Раева е тук на земята, райски живее с дъщерята,която повръща с устатавърху майките и децата.Илияно, спри, имаш внучка,не защитавай твойта ***,разюздана и порно дива,през вечер в кръчма се напива.Състезаваш се със Славейка,коя е по-кухата лейка.И двете сте си шамандури,доите простите мъдури.Цялото ти семейство нямаот хора и от Бога срама!Спрете с голямата лакомияда бълвате навред помия!Всичко на този свят се връща,ще стигне и вашата къща..

415

Гергана

преди 5 години

Не си спомням някой да си е позволявал такава наглост и безочие !Ще се скрият ,това е сигурно,но се чудя, къде е отговорът на дъщерята,защо се бави???Всички коментари в защита на ''Дамите''искам да ви кажа ,че живота рано или късно ти го нач..вас и то много яко,така че молете се да не е върху невинните душички-децата...

414

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКИ СМЕ ВИНОВНИ! ВСИЧКИ! Къде е истинската българска интелигенция? Не я виждам до майките. Къде са младите търсещи промяна за един по-добър живот? Не ги виждам до майките. Къде е народът! всеки сам може да си отговори :(

413

Анонимен

преди 5 години

ББ прати правителствения самолет Б. тигри да си возят гъ..вете. Вицето говори и се държи като ***.. е може би си попръцква тихичко, че да не го чуят у Слънчака. Н.Сираков си показва г..а на публиката. И.Раева се опитва да избърше насрания г.з на дъщеря си и не вижда, че затъва още повече в л..ната. а НИЕ ВСИЧКИ мълчим и си траем като гъ.ове. Траем този политически, спортен и културен елит и после к`во ще преизберем същия тоя елит за четвърти път, заедно с цялата му олигархия.

412

Со мангес

преди 5 години

До АнонименЖерар Пике

411

една от онези

преди 5 години

Не е редно да ви се повръща от справедливо протестиращи майки. Не е редно, в страна, в която всички са равни по конституция и в която действа солидарна социална система, вие да не считате длъжни държавата и хората да подпомагат тези в неравностойно положение. Не е редно да размахвате дарителски пръст, след като същите тези държава и хора по същия солидарен начин са финансирали вашия талант и кариера. И в заключение спортиста трябва да владее емоциите си и да насочва правилно тяхната сила и енергия, за да постигне върхов спортен резултат. Иначе стават фалове.

410

една от онези

преди 5 години

Фактът, че спестявате едно изречение от извинението, цитирам: Най-шокиращото беше, че на едното детенце и двамата родители бяха лекари., не ви прави чест, Раева.Думите вече са хвърлени. Имате достатъчно средства да платите на читав ПР специалист, за да ви посочи грешките и да ви напътства и двете как да се изразявате в публичното пространство. Малко смирение няма да навреди.Не е редно да ви се повръща от справедливо протестиращи майки. Не е редно, в страна, в която всички са равни по конституция и в която действа солидарна социална система, вие да не считате длъжни държавата и хората д

409

една от онези

преди 5 години

Уважаема госпожо Раева,Аз съм една от тези, които разпространиха и двете изказвания на дъщеря ви. Когато прочетох първото изявление, то имаше около 4000 лайка и около 300 коментара, като първите бяха предимно от млади мъже и най-общо казваха Колко си сладка, Много си готина. Явно типично кифленската снимка с нацупени устни в джип беше отвлякла вниманието от съдържанието. Скоростта, с която изтрихте всичко, за да няма доказателства, включително и над 250 отрицателни рейтинга, говори само за това, че не сте особено горди и сигурни в думите на дъщеря си.Фактът, че спестявате едно изрече

408

Анонимен

преди 5 години

Раева и Тити Папазов са готови да обслужват властта денонощно и неограничено.

407

Роберт Мугабе

преди 5 години

До тегава историяДа, която и куха лейка да беше написала такива дивотии по наболялата тема - майките на деца с увреждания, щеше да получи тази народна благословия!

406

Анонимен

преди 5 години

Честно казано, ако Господ ме беше наказал така, последното, което щеше да ми мине през главата е да изляза на площада и занимавам хората със себе си и да се мисля за герой. А че системата за социално подпомагане е направена основно за крадене на пари, е друг въпрос.

405

Анонимен

преди 5 години

порноактьора Алекс Ломски бе гадже на дъщеря и.представяте ли си...

404

Анонимен

преди 5 години

Според мен грижата за тези деца, взависимост от типа увреждане и % инвалидност, което имат трябва да се поеме от държавата - изграждане на модерни дневни центрове, където могат да бъдат оставяни за през деня и където да се грижат за тях квалифицирани и добре платени специалист - учители и медицински персонал. Нещо различно от кошмарни училища и пансиони, които съществуват в момента.Така майките ще могат да работя и да са част от обществото, а децата ще получават нужната социализация и грижи.

403

Анонимен

преди 5 години

Да изпитваш отвращение от уродливостта е нормална човешка реакция.99% от лицемерите, които наричат майките героини, не са сменяли през живота си *** на болен човек.

402

Анонимен

преди 5 години

Не аз не съм чела изказването на дъщерята, макар че явно става дума за липса на емпатия и съпричастност и затова е провокирало общественото недоволство.От друга страна дъщерята до някъде има право - някои малформации на плода могат да се установят с изследвания по време на бременността и е абсолютното задължително на рисковите бременни да бъдат направени всички възможни изследвания вкл.генетични. Според мен е задължително здравната каса да заплаща тези изследвания, което тя едва ли прави.

401

Анонимен

преди 5 години

Приеха ли вече закона за майките-героини?

400

Анонимен

преди 5 години

Раева, не сме ти виновни за семейните ви комплекси. Всеки си има проблем с мъж, жена, децата непослушни, но да се пере семейното бельо с темата за болните деца и техните майки идва малко отвратително. Те не протестират, защото им харесва, или търсят внимание, не - защото им е безкрайно трудно. Да вероятно може би и там да има фалшиви ТЕЛКови решения, но като цяло, обществото има още да се учи на човешко отношение. А твоята наследница още не е раждала, да не дава Бог да разбере някои неща.

399

Анонимен

преди 5 години

Да ти се случи дано

398

Тъпото

преди 5 години

Коя е Славея? Т.нар. скандал, щеше да се забрави по-бързо, ако майка й не се беше намесила.Дплу ръцете от злобата, чуждите болни деца, жълтините и т.н....! Живи и здрави, обичайте се !

397

Тъпанар

преди 5 години

"...на един дъх е изляла душата и мислите си"Един ден когато бях малък, бях на кино. В един момент, с едно дихание си излях душата. Без мислите. Изгониха ме от киното. Не ме биха, защото бях малък. Но може би щяха, ако освен душата си бях излял и мислите...