141

До айде работете

преди 5 години

Защо да работим? Парите са в тези, които ни карат да работим.Че и нагли. Разстрел за вас, изчадия!

140

11111

преди 5 години

Стига толково се хвалиш Борисов.Огледай се в огледалото и си направи сам оценка какво виждаш. Другите от опозицията са същите и те да се огледат също. Откакто сме в демократично управление тухла не остана от построеното - какви фабрики създадохте за да работят избирателите ви , каква средна класа създадохте - само рушите и стига с този Пеевски ..оказва се че той управлява държавата. Ако е така сменете си местата г-н Борисов.Погледнато исторически власт не се дава а се взима.

139

Бай Иван

преди 5 години

Не мога да си обесня едно,как е възможно,здрав разум не би го направил.Да гласуват 900000 *** за една крадлива и потопена в кръв партия като БСП/БКП/.Партия ,която ни доведе до просешка тояга.

138

До 129

преди 5 години

"Радев е при Вучич на официално посещение,но никъде не пише.И те са Западни балкани." Нали цял ден само това дават по TV???!!! А ти къде искаш да ги видиш???

137

Анонимен

преди 5 години

Я мислим че протестите ги спонсорират от опозицията. .. а вие ка мислите?!74496

136

Гошо

преди 5 години

До АнонименСпоко, крадливите безделници цигaнeтaтa се развъждат неконтолируемо и безнаказано. Който може да се спасява в чужбина !

135

Мнение

преди 5 години

До Анонимен 138 Топенето на нацията от Борисов ли започна?Кои предадоха соца и станаха милионери? А и власт искат.

134

евро рушевети

преди 5 години

Ще оцелее. ЕС-то е наляло в тази партия милиарди евро рушвети чрез еврофондовете и няма току така да пусне кокала.

133

гфг

преди 5 години

леле..., ами ако не оцелее..., ужас!

132

Анонимен

преди 5 години

Такована ни е майката щото Меркел и Макрон са се споразумели новите мигранти да остават в гранините държави от ЕС и щ връщат и пристигналите пеи тях последните месеци. А великият ти ББ нали знаеш как все им се репчи и им се опъва

131

Мнение

преди 5 години

Борисов трябвада оцелее.Инак ние такована майката.

130

До 123

преди 5 години

"Ромите познават тези, които плащат най-добре, а Цецо събра доста пари от р'екет и контрабанда." Празни приказки и лъжи!!! Покажи доказателствата, а не думи хвърлени на вятъра!!!

129

Коки

преди 5 години

До дядо ставриСамо не знам какво му е българското на това правителство?

128

И какво

преди 5 години

Докато по.миярите- псевдопатриоти са там, вероятното е - да! Но скоро на самите тях ще им се наложи да говорят в минало време. За съжаление загубихме още няколко години наистина щастлив живот. На откачени и мафиоти, набедени политици, не се шъта лесно на акъла. Растрели трябват вече, нищо друго не оправя тази клоака!

127

дядо ставри

преди 5 години

значи ромското бсп и турското дпс искат да свалят българското правителство

126

простотиите на БСП

преди 5 години

нямат край. Много ясно че няма да мине вота, а и да мине нали народа пак Бойко ще подкрепи както винаги досега..

125

Айде работете малко.

преди 5 години

3-ти вот на недоверие, 3 седмици само за това ще се говорои в парламента и нищо друго няма да се върши. Как искат правителството да свърши няква работа, като половината година трявба да си обясняват доверие и да се оплавкат за щяло.Как искат да подкрепя БСП, като през половината година си търсят причини да се оплакват и вият като кученца, за тъпизми, вместо да се съберат и да работят заедно.Айде опитайте да ги решите тия проблеми, не сте малка партия.Корнелче за лидер на партия не ставаш.

124

Анонимен

преди 5 години

Радев е при Вучич на официално посещение,но никъде не пише.И те са Западни балкани.

123

Тошко Козарев

преди 5 години

До Искаме си БКП/БСПЕвалах, брато, такъв тънък френски хумори! Направо изкърти всички мивки по света и унас и жена им ме гъделичкаше и аз се напиках от смях.

122

Марийка

преди 5 години

До ИванМалкият Иванчо явно не помни, но България е в икономическа катастрофа, тоест перманентна икономическа криза от близо 30 години.