123

Рамбо от Аляска

преди 5 години

Русия е създадена от Бога,да крепи мирът в света.Американосите са от,падналите Ангели които служат на дявола.Русия живее духовно,а не на материализма.Затуй е велика сила,и ще я има.Ясно ли ви е,***.Кравите мисля че имат град,ако не ме лъже паметта,се казва,Анджелис,което означава,град на падналите Ангели.Спукайте се от яд,Сатанисти,дойде вашият край

122

Анонимен

преди 5 години

Русия е винаги права. Те никога не са създавали нови оръжия.Никога не са се състезавали с САЩ.Никога! Те са добрички.Сащ са лошите.

121

Анонимен

преди 5 години

Русия е велика, а Крим винаги си е бил и ще бъде руски. америка е едно голямо гето, пълно с черни.

120

информиран

преди 5 години

Статията е чиста проба хибридна пропаганда.Русия още 1990те започна да създава космически войски.Статията има за цел да предизвика някакви внушения със невярно съдържание.

119

информиран

преди 5 години

През август 1992 г. се създават първите Военно-космически сили (ВКС) към министерството на отбраната на Руската федерация с командващ генерал-полковник Владимир Иванов.През 2001 г., поради нарастване на ролята на космическите средства в системата на националната безопасност, политическото ръководство на Русия взима решение за създаване на нов отделен род войски - Космически войски с командващ генерал-полковник Анатолий Николаевич Перминов.

118

Анонимен

преди 5 години

Божеее ,каква русия ,какви 5 лева бе.Всички имате гугъл мапс ,я се разходете и вижте за какво става въпрос.Държавата прилича на Бангладеш.Мизерия и мръсотия по улиците,гнусни социалистически постройки с разпадащи се мазилка и наясякъде е грозна гледка.Шубраци навсякъде ,извън Москва дори нямат пътища и ток.Русия не е технологично развита страна и не спомага с нищо за технологичното развитие на света.С тая пропаганда,можете да изкарате и Сирия същото райско място.

117

rze

преди 5 години

До БобиПишеш някакви отчаяни и безсмилени "опорни точки" които нямат никаква връзка ,за да оправдаеш това ,че руснаците в действителност са изключително изостанала нация.Имат някакви разработки тук-там в единични бройки и това е.Колкото и глупости да пишеш ,няма как да оправдаеш руснаците ,че са мноого назад от развития свят.Единственото което оправдаваш е рубладжийската ти заплата ,да пишеш глупости тук :)

116

Анонимен

преди 5 години

Русия е най-великата държава на света!!!

115

Боби

преди 5 години

До русия=джуджеОще една забележка ОПОРНО ТОЧКОВБВП на РУАНДА И УГАНДА са съответно 11 и 16 милиарда $Само световното по Футбол струва по официални данни 670 милиарда рубли или над 10 милиарда $ по сегашен курс(реално е около 12 милиарда $). Реално много трудно да се каже ФИФА очаква да получи приходи от 6 милиарда $ от ТВ права и билетиТа какво казахме за икономиката???

114

Боби

преди 5 години

До русия=джуджеАйдее поредния ОПОРНО ТОЧКОВДобре Русия е първи производител в света на атомни граждански кораби - Ледоразбивачи, Единствената страна в света която притежава плаваща ядрена електроцентрала"плава и ще гръмне както си плава"Леле наивно ама много наивноПлаващата електроцентрала при критична ситуация може аварийно да охлажда реактора БЕЗ ТОК като просто отвори кранчето за извънбордна вода(реактора се намира под равнището на водата) което друга централа не може да направи!!!

113

русия=джудже

преди 5 години

Русия е едно икономическо и технологично джудже ,което е заседнало в 19 век и няма мърдане батко.Трябва да си много промит мозък ,за да си мислиш ,че тази страна може бъде водеща в каквото и да било.Русия може да бъде фактор само пред държави като Руанда и Уганда.

112

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 14Според репортаж на германската държавна телевизия WDR, 90% от пpocтитутките в Германия идват от България.Обаче 90% от проститутките в света идват от Русия.

111

Анонимен

преди 5 години

Анимационнокосмическите войски на Лилипутин всяват смях в НАТО и САЩ !

110

Анонимен

преди 5 години

До Бобилично още ползвам програми писани още за Win XP от Руски студентипрограми, хакнати от руски студенти :)

109

Анонимен

преди 5 години

До Бобиако имаш модерен телефон вероятно основата на видео матрицата направена от технически елмаз е произведена в Русия.и ако караш кола вероятно бензина е направен от руски нефт :)))А ако ядеш домати вероятно си ги купил от магазин в България :)))Абе вие с каскетите имате уникално мислене, бе!

108

Боби

преди 5 години

До Анонимен 112Умнико лично още ползвам програми писани още за Win XP от Руски студентиТрябваше ми ПРОФЕСИОНАЛНО да Бекъпвам / Копирам / Синхронизирам Милиони файлове всяка вечер в една фирма - единствено програма написана от Руски студент да се справя с постоянните прекъсвания в локална мрежа на руските студентски общежития се справяше със задачата. Все още я ползвам, независимо че локалната ми мрежа от 6 устройства е в идеално състояние.

107

Анонимен

преди 5 години

Малиййй ушaнките оцапаха кълките от страх!

106

Анонимен

преди 5 години

До Бобипак си се нагледал на клипчета от руския канал звезда, а :)А клипчетата ги правят с американски програми :)

105

Боби

преди 5 години

До Анонимен 109Анонимни ти ако не знаеш да те светна - 45% от титана за двигатели и колесници за самолетите на Аеробъс и Боинг са Руско производство, 100% атомните електростанции в САЩ работят със все още СССР ядрено горивоако имаш модерен телефон вероятно основата на видео матрицата направена от технически елмаз е произведена в Русия.

104

Анонимен

преди 5 години

Русия: Междузвездни войни!.а джедаи ше се покажат ли ?