43

edin

преди 5 години

Доколкото знам закона е от 2014г., т.е. от времето на един много демократичен президент. Същия, който обеща да затвори един друг концлагер, ама си остана само с обещанията.

42

Анонимен

преди 5 години

Вижте генезиса на фармацефтични и химични компании,той е нацистки,в буквалния смисъл.А и много други неща и организации.

41

;

преди 5 години

В Германия също дрогират деца,които считат за прекалено подвижни,те ги наричат свръхактивни,но според мен фармацията печели от това и се уврежда детското здраве.Нормално е едно дете да играе и да е активно в детска възраст,но те имат някакъв извратен начин на мислене.Освен,че се уврежда здравето децата се пристрастяват.Преди време много хора починаха от лекарства в щатите,а от ваксините са увредени деца,да не им казвам имената,че са мощни фирми-гиганти,вкл. и една европейска фирма.Въърху за

40

Анонимен

преди 5 години

САЩ СА ЕДНА ФАШИСТКА ДЪРЖАВА

39

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е пълен откачалник. Окензва всичко до което се докосне. Чудя се как още се намират хора които да го подкрепят.

38

Анонимен

преди 5 години

Боже мили , сви ме сърцето при научването на тази новина .Що за дяволски изчадия ще дрогират деца............. ?!Боже господи защо позволяваш това. Не ти ли е жал ?

37

Мюмюн

преди 5 години

Боли *** ЮЮ за някви дегенератчета с IQ колкото на кочан царевица. Мексико преди 60 години са били 40млн, сега са 120млн. 3 пъти нарастват за има няма половин век. Кога това ще има край? Кога естествения подбор ще започне да действа и при тях, същия естествен подбор който е направил от "дивите германски племена" гениални физици, лекари, музиканти? За да си човек трябва да се докажеш като такъв, и това че си се родил хуманоид не ти дава никакви права, справка... нашите ***!

36

Анонимен

преди 5 години

Децата са от високорискови семейства.Знаете какво означава това.Гангстери,наркомани,алкохолици,всякакви престъпници сетили се да ходят да им смучат от социалната система.Не ги жалете.

35

Г. Сомов

преди 5 години

Още Лъжи от Демократите-Комунисти !

34

Барселона

преди 5 години

Този Ненормалник толкова беля направи за кратко време че няма оправяне.Доста трябва да са им промити мозъците та да го оставят толкова времв да си развява байрака вместо да му направят импийчмънт.От където и да го погледнеш...в говор,в движения си е неадекватен...дали някъде не се води на отчет...

33

Кратун

преди 5 години

Май животните имат повече права от децата. Ако някой третираше така животни, щяха да го пратят в затвора. Живеем в болни времена. Оставили сме разни кресливци да ни се качат на главите.

32

Анонимен

преди 5 години

Не защитавам никого, още повече американските службари, но проблема има и друга страна. Някои от тези малолетни са действително изпечени престъпници. С тях оправия по нормален начин няма...Помислете и за нашия приблем тук с такива деца- криминален контингент, живели и живеещи в среди на пълна анархия, необразовани, приучвани от самите родители..

31

ТHE Патриот

преди 5 години

Всичко това е част от глобалната педофилска мрежа за тафик на деца !

30

Анонимен

преди 5 години

Това е животинско. Децата трябва да са с родителите си. България е най човечна в това отношение винаги държи на семейството. Големите 'демокрации' трябва да се учат от България какво е семейство!!!!!

29

УбавиНовиниДнес

преди 5 години

Много убава демокрация

28

Анонимен

преди 5 години

SA6TITE TIQ YUDEOMASONI UNI6TOJIHA BALGARSKATA MLADEJ I BADE6TETO NA BALGARIQ

27

аб

преди 5 години

фащ ?

26

House M.D.

преди 5 години

Малко са нещата, които харесвам на САЩ, но това е едно от тях.

25

До:Искат да са в САЩ

преди 5 години

Психотропни вещества им дават по неволя. Как да се справят с толкова много деца, вероятно наплашени?Дават им по около 15 хапчета в денонощие! На какво ти прилича това? Каквито и да са, са деца преди всичко, най-малко те имат вина за нещо. Не е хуманно със сигурност.

24

Анонимен

преди 5 години

Пука му на Дони, той обяви напускането на съвета по правата на човека към ООН така че формално не се нарушават никакви международни спогодби