36

Познавача

преди 5 години

До АнонименВисоките цени на петрола ползват повече САЩ , а не Русия ! Масово всички минават на зелени технологии .....свалиха рязко цените на фотоволтаика , който се продаваше спекулативно ...сметни броя на къщите и таваните на блоковете в Европа и виж колко им е зора за енергия точно .....официалните цени на БОШ И СИМЕНС не са тайна четете ...

35

Ани

преди 5 години

Такива са си руснаците. Двулични. Променливи. Непостоянни.Обичат да подведат и когато сте се набутали, да се изметнат и да ви изоставят.Такива са правилата в Империята на Злото.Да беше питал българите, арменците, сирийците.Ние помним и не можем да забравим.

34

Анонимен

преди 5 години

До пхахаНали уж Путин беше помогнал да изберат Тръмп бре? Как така изведнъж го изкараха фен на конкуренциятакой го е изкарал бе каскет? Чети бавно, дано да разбереш, че това Тръмп лично го е казал.

33

Анонимен

преди 5 години

До 22За сметка на това не фашистка Великобритания убива 4 000 000 индийци за забележи 60 години. Може да сметнеш по колко на ден се падат.

32

Анонимен

преди 5 години

Трън не е проруски настроен, просто като застане срещу Путин и малко се понааква. Затова почва да увърта. А то си е срамота да се качиш в лимозина за 2 милиона евра с памперс за 25 цента :)САЩ мн. сериозно губи позиции. Ако погледне икономическата война с Китай скоро американците ще си носят крокодилските ботушки на бос крак поради липса на чорапи.

31

Анонимен

преди 5 години

Тръмп и преговори - това е нонсенс.Той никога при никакви преговори той не отстъпил и милиметър от постигнати вече позиции за да получи взаимоизгоден баланс.Ако Тръмп изкрънка нещо допълнително докато уж сериозно преговаря за "големите неща",то си е изцяло загуба за другия преговарящ+медийна дискредитация за неуспешните преговори.Подобряване на отношенията между САЩ и Русия е невъзможно при сегашния US-елит,което прави преговорите вредни от гледна точка на руснаците. А те трева не пасат вече!

30

Един от Северозапада

преди 5 години

До Анонимен21 "нефашистска русия убива 500 хиляди хора в Чечня, 10 хиляди хора в Украйна и тн."....По неофициални дани Сащ пряко и косвено е избил в Ирак, за годините на окупацията на страната над 2 000 000 човека, военни и цивилни. Пол Пот е по-демократичен - само милион жертви.Като си казал А, кажи и Б. Кажи за жертвите в Ирак, кажи за организираните навсякъде от Сащ цветни револючии и майдани? Кажи защо най мощтата армия госини наред бомбардираше пясъка в пустинята, а не ИДИЛ.

29

Анонимен

преди 5 години

Аз съм честен човек и никога не лъжа, обаче като гледам тоз изпечен лъжец който с плоски лъжи е натрупал милиарди и е станал президент, все повече се изкушавам дали и аз да не почна да лъжа, белким ми потръгне в живота.

28

Анонимен

преди 5 години

Путин благодари на Тръмп за услугата. За това ,че направи иранската криза и вдигна двойно цените на петрола и газа.

27

пхаха

преди 5 години

Нали уж Путин беше помогнал да изберат Тръмп бре? Как така изведнъж го изкараха фен на конкуренцията, която го обвини, че е фалшифицирал изборите.....

26

майтап,бе Уили!

преди 5 години

Тръмп изглежда е схванал колко е примитивно и уязвимо мисленето на противниците му и също на пещерните русофоби и и ги третира с любимия им пропаганден препарат-контрадезинформация/помните ли Косьо Димитров информация-дезинформация-контрадезинформация/!Според мен при всичките му слабости-истински или приписвани от мвдиитеТръмп е човек с висок коефициент на интелигентност,мисли и действа едновременно в няколко направления и много работоспособен!Достоен опонент на Путин!Даже може да се разберат!

25

Анонимен

преди 5 години

След това изказване вече съм сигурен че, Тръмп е проруски настроен и всичко е театър.

24

Веселин

преди 5 години

Много лошо е когато паднеш от високо,на там отиват работите.....и за него и за НЕЯ(САЩ)

23

Пешо

преди 5 години

Този палавник Доналд пуска само партенки. За него лъжата е спорт и хоби.

22

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 22Оооооооооооо не!! Не забърквай Бога в НЕБОГУУГОДНИ ДЕЛА! Това нещастно краварско образование ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕ В ТОЗИ СИ ВИД! Всъщност, аз съм удволетворен, РАЗПАДА ВЕЧЕ ЗАПОЧНА! Конярския горбачов, ако продължава в този дух, от уж-някогашната "велика държава" ще останат само рогцата и копитцата! ХИ-ХИ-ХИ............ПЪЛЕН КЕФ! Макар, че и той не е виновен............ИСТОРИЧЕСКИТЕ ПРЕДПОСТАВКИ СА НАЛИЦЕ...НЕ МОЖЕШ ВЕЧНО ДА ЖИВЕЕШ С КРАЖБИ И УБИЙСТВА...НА ВСИЧКО ИДВА КРАЯТ!!!!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Не знам в Русия кой предпочитат,но със сигурност в САЩ предпочитат Путин,който даде повод на САЩ да станат велики отново.Същич този Путин който подхвана война в Европа и отслаби ЕС.Същия този Путин който говореше за свободна икономическа зона от Владивосток до Лисабон,а после се отметна.Същия този Путин който си гугука с Натеняхо и не каза нищо след преместването на посолството в Иерусалим и т.н.Много услуги направи на САЩ наш Влади.

20

Анонимен

преди 5 години

Ако Русия искаше Хилари, сега Хилари щеше да е разследвана за нерегламентирани връзки с Русия а не администрацията на смешника. Бог да благослови Америка!

19

До 15

преди 5 години

Този смешен клоун нищо не управлява! Господарите му казват как да се държи и какво да говори като нашата жалка тиква!

18

Анонимен

преди 5 години

Русия не се занимава с фашистки режими, където затварят деца на мигранти в клетки, където президент е финансов измамник фалирал над 10 пъти, където половината население не е бяло.

17

сара

преди 5 години

Не знам дали предпочитат Хилъри, но може и така да е. Кой би заложил на толкова непостоянен човек като него. Държи се като някакъв шоумен и се забавлява - това прави Тръмп, а не политика.