29

Анонимен

преди 5 години

До Още мъничкоКака Корни е бясна и се чуди какво да измисли!! Е....няма да е тяхната!!

28

Още мъничко

преди 5 години

Те набедените псевдопатриоти не са смешници сигурно... Събрали се доказани некадърници с времето, да "оправели" държавата! Шутовете им с шутове. Хванали се като удавник за сламка, че ги няма никъде занапред. Дръжте се мишоци- още малко време имате.

27

До 15

преди 5 години

"Кокала трудно се изпуска, ако има предсрочни избори "патриотите" може и да не се доберат до държавната софра, затова гледат колкото се може повече да се наплюскат". Ето вижте! Това е манталитета на комуниста и на любимата му партия БКП/БСП! Всеки път драпат за власт, за да се доберат до кокъл, софра, плюскане и т.н. Те друго не знаят и не могат да си представят. Нямат намерение да вършат нещо за България, а целта им е съвсем друга, такава каквато те си я представят, а не да работят.

26

До 18

преди 5 години

"Довиждане патреотаре ..." Сън сънуваш...

25

Анонимен

преди 5 години

А БЕ, НЕСЕРИОЗЕН Е, ЩОТО АКО МИНЕ И ЩЕ ИЗТЪРВАТ ТЛЪСТИЯ КОКАЛ.

24

Анонимен

преди 5 години

След като има вот на недоверие значи е сериозно но за тях дори животът в тази страна е несериозен и затова така се държат *** сме всички ние които ги търпим и слушаме какви милиони ни се сипят от Европа обаче никой не казва къде изтичат защото явно не стигат нито до селата нито до хората с увреждания стигат до нар.представители и подставените им фирми които цоцат и от ЕС и от нас

23

Шопо

преди 5 години

Има още за краднанье !!!

22

Граничар

преди 5 години

До "патриотките"...........Узаконете проституцията първо И тогава заставайте здраво зад Мутрата. На следващите избори ще разберете колко е "топла" Топлофикация. Дните на руските ви господари в България са преброени.

21

Ууууууу,

преди 5 години

Гнусна работа. ПатрЕотарите плюха,плюха,години наред манипулираха хората,излъгаха стотици хиляди наивници,влязаха във властта и.... СИ ПОКАЗАХА РОГАТА.АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ ТАРИКАТИ,ОТ КОИТО НЯМА НИКАКВА ПОЛЗА. ПОРЕДНИТЕ НАРОДНИ *РАНТУТНИЦИ.

20

Анонимен

преди 5 години

Кака Корни мяука като гладна котка пред месарница. Затова иска вот на недоверие.

19

Анонимен

преди 5 години

И да си докараме пак ДПС и БСП на власт?Никога! По-добре Бате, отколкото тая крадлива червена ...!

18

Анонимен

преди 5 години

Нещастни ОБЕДНЕЛИ "патриоти"! Ще ми дават акъл! Като почнеш от Далавери Симеонов, минеш през тоя бърборко и другите, всички са "сериозни". Пардон, със сериозни диагнози ... в областта на менталните отклонения.

17

Анонимен

преди 5 години

Ами прави са патриотите - мотивите са несериозни, алтернативата е кофти, резултатът от нови избори ще е в основни линии същият... Вотът на недоверие е просто още един повод цоциалистите да си изговорят глупостите. Да ги оставят цоциалистите да говорят в парламента, от ГЕРБ и останалите да стиснат зъби и да не се обаждат, за да мине "дебатът"по-бързо, да гласуват и да свършват с червените простотии!

16

Анонимен

преди 5 години

Довиждане патреотаре ...

15

Анонимен

преди 5 години

Кви патреоте?! По примера на едната шайка и те си направиха шайка. Но още десетина дни и голям скок на всичко заради газа.

14

ами

преди 5 години

Кокалът трудно се изпуска.....патриотите знаят,изпуснат ли сега властта,повече няма да я видят....гласуваш за патриотите-получаваш ГРОБ...жалки патриоти...

13

ined

преди 5 години

Кокала трудно се изпуска, ако има предсрочни избори "патриотите" може и да не се доберат до държавната софра, затова гледат колкото се може повече да се наплюскат

12

ГРЕШИШ...

преди 5 години

ГРЕШНО ЗАГЛАВИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ: ПАТРИОТИТЕ ЗА ДЖОБА СИ - ЩЕ ГИ ВИДИМ КАКВО ЩЕ ПРАВЯТ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЗАД КОГО ЩЕ СА????? ЧЕ ТЕ МНОГО СИ СМЕНЯТ МИСЛЕНЕТО ГОВОРЯТ И ОБИЖДАТ Б.Б. И ОСТАНАЛИТЕ ПОКРАЙ НЕГО А ПОСЛЕ БИЛИ СЛЕД НЕГО - СЕГА НИНОВА ИМ Е ВИНОВНА НО ТЯ ЩЕ СПЕЧЕЛИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ И ТОГАВА КАКВО ЩЕ ПРАВИТЕ "СКЪПИ"ПАТРИОТИ??????????????

11

Анонимен

преди 5 години

Според гербавите *** е прекрасно, че ни язди ОПГ Гроб! Та тя направи толкова много за народа!Ощави го до кокъл!/БСП също са за въжето!/

10

Естествено

преди 5 години

Естествено, че никой няма да допусне повече да управляват отново БКП/БСП + ДПС. Това вече е многократно прочетен стар вестник и е изхвърлен на *** на историята. Естествено, че червените ще искат непрекъснато вотове на недоверие. Иначе кой ще чуе за тях. Та те вече са забравени, вдигат само шум и плюят. Вече никой не им вярва. Нали БКП/БСП управляваха 10 год. след 1990??? И какво свършиха - едно голямо НИЩО!!! Заплати, пенсии, здравеопазване??? Най-голямата престъпност беше при тях - мутрите