30

Шопа

преди 5 години

Къв а тоа таласъм?

29

Анонимен

преди 5 години

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ТАКА МАЙСТОРСКИ И ВИСОКОСПЕЦИАЛИЗИРАНО ДА УНИЩОЖАВА КАКТО БСП- Я ВИЖ ТРАП БЕЛЕНЕ ЗА МИЛИАРДИ, ЕДНА НЕБАНКА -ИМА НЕМА 4/5 МИЛИАРДА, ИНФЛАЦИЯ НАД 242, А ПОСЛЕ 13.8%,1 ДОЛАР 3000 ЛВ, ЕДНА МАРКА 1000 ЛВ ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ ЕВРОМАНГИТЕ СЕ СПИРАТ ТРИ ПЪТИ,ТОВА ГО УМЕЯТ САМО ТЕ. ПРИ ЧЕРВЕНИТЕ/ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ СМЕ МИЛИОНЕРИ ВСИЧКИ.

28

Бай Курти

преди 5 години

То защото при БСП хич ама хич нямаше престъпления.Толкова нагли,лицемерни *** сте ,че се чудя ,как има хора да се връзват на бръщолевенето ви.Да пази Господ вие да управлявате,че тогава си е е....ло майката.

27

Венко

преди 5 години

Значи, щом като БСП дойдат на власт ще има много по-малко престъпления ли? Червените *** вече се чудят за какво да се хванат, заяждат се за някакви стандартни проблеми, които е имало и когато те са управлявали и ще ги има за в бъдеще, без значение кой ще управлява.

26

Анонимен

преди 5 години

Това е малък Шошо. А голям Шошо, бащата на въпросния индивид, който беше зам. министър за няколко часа свърши големи золуми и кражби в Шумен. И той седна акъл да дава. Срамото!

25

Нинова

преди 5 години

БСП трябва да управляваме, по този начин България ще цъфне и върже, няма да се краде, никой няма да протестира, защото ние организараме протестите. Няма да се санира, ние направо ще оставим да се разрушат блоковете ви.

24

Червен глис

преди 5 години

Вий съ мъхнети, щоту ний дъ дойдими!

23

Анонимен

преди 5 години

Сякаш не знаем кой управляваше преди явлението ГЕРБ... Те станаха възможни благодарение на изключително компетентното управление на БСП

22

Славея на Сираков

преди 5 години

Уникално драги зрители,малката мутреса на Илиянка изригна в соц.мрежа и назова проблемите с истинските им имена! Както при всички добри семейства мама и тати одобрително мълчат и са ,,плътно" зад дъщеря си! Няма лошо,само ще им кажа една поговорка, ,,сит на гладен не вярва" и ,,здрав на....." Скъпо мое душевно пропаднало момиченце,пожелавам ти да успееш по добре да се справиш в бъдещето с проблема на майките,дано да усетиш проблема лично и да можеш ,,успешно" да го решиш,да те видим!!

21

мдаа

преди 5 години

До Финала на РБИ най-потресаващото е ,че тези които крадат най-много-партията на организираната престъпност и куфарни милионери -БСП иска вот на недоверие заради престъпността ,на която тя е основата и ръбнака.

20

Финала на РБ

преди 5 години

Всичко се срива в тая държава,факт. Престъпността е огромна ,заплати никакви ро мите грабят,политиците крадят и ,,чупят " от държавната пита. Как пък няма един,който да си сложи главата в торбата един нов Левски не ламтящ за пари и слава? Явно си заслужаваме тия парасета които ни управляват

19

Башка Луд

преди 5 години

Крадците трябва да ги изметем от властта, независимо от цвета им!Да заменим ГЕРБ с БСП, е все едно, да ядеш ... за да си оправиш дъха!Да не забравяме Жокера и червените лапачи!Хора, трябва спешно да ги изринем от парламента, всичките!

18

Никой не забелязва

преди 5 години

МВР от месеци нямат пари да си платят на вещите лица, а уж било увеличено финансирането на системата. Всъщност е фалирала системата, щом не може да си плати задълженията.

17

Божил

преди 5 години

Политическия реалист Антон Тодоров доказа с исторически документи,че престъпленията през комунистическо време са били повече от сега! Вие не можахте да го оборите,защото документите са писани от вас! Какво искате да кажете сега- че преди сте лъгали а днес сте честни ли?

16

Анонимен

преди 5 години

Ти вземи намери парите от КТБ, не се обяснявай за дребни работи. 4 милиарда изчезнаха и сега плащаме и лихва за тях освен самите тях.

15

Гражданин

преди 5 години

А,бе,този,как ти беше името,назови една държава където няма престъпления - не можеш !А по време на БКП и след това да не би да нямаше престъпления ?! Да вземеш да си свалиш черните очила та дано се осъзнаеш ... класово - все такива сте от БСП - приказвате на " ангро" и после защо народът все по-малко ви обича? Скривай се в дупката си и лай,ама тихичко ,зер ставаш и ти за смях! Чиба!

14

Сталин

преди 5 години

Илюзии товарищи,илюзии!

13

Анонимен

преди 5 години

С това богато въображение цялата върхушка на Бе СеП ще бъде приета в актьорския състав на Холивуд и ще печели повече от онова,което й дават ***.

12

зрител

преди 5 години

Корнелия много харесва Бойко и търси всякакъв начин да бъде в полезрението му ,но чувствата не са взаимни .

11

Щирлиц

преди 5 години

Другарите от БСП критикуват другарите от ГЕРБ.После ще критикуват новите си творения...до пълното затриване на България.