16

Кальо Лидера

преди 5 години

По-добре е да изберат Гриценко, защото досега всички президенти на Украйна бяха мъже.

15

Санди Чучура

преди 5 години

Про-руският сепаратист най-вероятно ще излезе прав и на балотаж ще са Тимошенко и Гриценко.

14

Про-руски сепаратист

преди 5 години

Смятам, че президентските избори в Украйна през 2019г ще се случат по следния начин:Най-много гласове печелят бившата премиерка Юлия Тимошенко и бившия военен министър Анатолий Гриценко. След тях са про-руския бивш вицепремиер Юрий Бойко, радикалният лидер Олег Ляшко и сегашният президент Петро Порошенко. Евентуално биха участвали крайнодесния Олег Тягнибок и бившия премиер Арсений Яценюк.

13

Игор Коломойски

преди 5 години

Има си хас да не е кандидат. Първият път я би Янукович на балотаж, втория път Порошенко я смачка, а третия може и да спечели. Е на това се вика три пъти за щастие.

12

Ужас

преди 5 години

Леле , тая пак ли изпълзя!

11

не може да бъде

преди 5 години

Според мен Украйна няма бъдеще като държава!Нека да се разграничим от политическите пристрастия и да се вгледаме в личниостните характеристики на тези които сега управляват Украйна и тези които я управляваха в последните 25-30г!Те са много по-зле даже от нас./Не мога да разбера само как такива *** изплуват на повърхността /!!И вече няма никакво значение кой ще бъде следващият президент-дали другарката ТимошенИЧЕНко или някой друг мошеник!Според мен щетите са непоправими!

10

Анонимен

преди 5 години

Тая окраде пшоловината украйна, а другата половина продаде, понеже не и дадоха да я краде. Ако си я изберат си я заслужават. А те си я заслужават де. Украинците са единствените съвременни хора, горили живи други хора, включително и бременни жени. Те заслужават всички злини, които могат да им се случат.

9

уф

преди 5 години

Дърта, ама се озърта! Ей, това евреите са нещо страшно. Алчни за пари власт, все те да са на върха, да управляват. Все се имат за богоизбрани.

8

Гювендия

преди 5 години

Шашмушенко пак в играта с роля да доомаскари страната си както си е по западноатлантически план.

7

Анонимен

преди 5 години

Алчната еврейка иска още да ла***па.

6

Анонимен

преди 5 години

Няма БТА няма и Днес.бг........................хаха

5

А бе

преди 5 години

И нашите политици не са стока,ама украинските са лу.ди за връзване.Парламентът им е като психиатрично отделение и то за буйстващи.Новият президент едва ли ще е някакво изключение....

4

Стамболов

преди 5 години

Руснаци - украинци, все една стока. Хвани едните, та цапни другите.

3

Анонимен

преди 5 години

Внучката на Абрам Капителман се завръща. Каптелман е действителната фамилия на Тимошенко

2

Анонимен

преди 5 години

Ако спечели, ще освободи ли главния прокурор на Украйна, вкарал Надя Савченко в затвора, защото тя публично го обвини, че е организирал група снайперисти да стрелят собствените со ро со идни протестъри на Майдана, за да дойде хунтата на Порошенко с кръв и преврат основан на медийна дезинформация.Второ ще върне ли правато на нашето българско малцинство да учи на роден български език.

1

Анонимен

преди 5 години

Властта лекува.Тая шматтка беше в инвалидна количка а сега скача като Ну заяц погоди.А фирмата и май беше Бензинщина или нещо подобно.Ама имам присантимана ,че тая ще яде на баба си хурката.