53

Анонимен

преди 5 години

53 се е обадил ей така, барабар Петко с мъжете.

52

Анонимен

преди 5 години

Шмма, квартал Лозенец, а не селото до Бургас.

51

Анонимен

преди 5 години

Като не те кефи лозенец бегайй е гръцките села ..Да умреш от скука при съселяните си с консервите. Остави хубавите места на България за истинските Българи. Изобщо никой не плаче за тебе там :)))

50

Любител на животните

преди 5 години

"Кучета и котки може, а прасета не...?"Прасета и Кокошки вече са закупили жилищата:) Не знам да има закон ограничаващ броя на отглежданите, змии, ***, мравки или други насекоми, земноводни и т.нТова са 16 години ли? Животът на една котка е по-малко от този максимум, къде са институциите?Да ги гледа, но по друг начин, това е мъчение и за животните!

49

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 32Пич, още през 70-те години на 20-и век моя близка посетила своя приятелка, омъжена в Испания. Отишли на гости на една от лелите на семейството, която била доста заможна. Имала огромен апартамент, но на един от големите балкони, който бил към някакво сервизно помещение и бил обърнат към задния двор, жената гледала кокошки и това съвсем не било изключение там.Но на малките балкончета на нашенските двустайни панелки, да се гледат кокошки е наказание за съседите.

48

Виновни са наредбите

преди 5 години

Преди доста години се прие, че всеки може да развъжда в жилището си колкото котки иска, стига да не пречи на околните. Но тази уговорка местните власти тълкуват както щат и гледат да не си създават главоболия.Нужна е промяна в закона и зависещите от него подзаконови разпоредби: Щом искаш да живееш сред хора,може да имаш само един домашен любимец, но да ти конфискуват и него, ако вони, хапе или разнася болести!Който иска повече котки, кучета и т.н, да си направи развъдник извън населеното място

47

Анонимен

преди 5 години

Днес, що тази страница не се вижда във всички новини?

46

extremist

преди 5 години

До Анонимен 46 : ДЕЙСТВАЙТЕ ДОКАТО СТАНАТ ОКОЛО 1ТОН И МОЖЕ ДА ПОЧНЕТЕ ДА ГИ ПРОДАВАТЕ ИЗ АЗИЯ КЪДЕТО ГИ ЯДАТ.....

45

Анонимен

преди 5 години

В лозенец е оаканоо от маркови кучета на маркови хора... С комплекси. В Лозенец акита на кучета, сняг зимата и въобще не се чисти. Всички тук са уанаби випове.

44

Анонимен

преди 5 години

Това, че е забранено да се гледат повече от две животни, е притеснително. Аз гледам *** и определено са повече от две.

43

Анонимен

преди 5 години

Съседски тормоз: съседи тормозят дамата с котките.

42

extremist

преди 5 години

ОТГЛЕЖДАНЕТО И РАЗВЪЖДАНЕТО НА КУЧЕТА, КОТКИ И ВСЯКВИ ТЯМ ПОДОБНИ ГЛА*МАВОСТИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ СЪС ЗАКОН. ВСЕКИ ДЕН РАЗНИ ДВУКРАКИ ХУМАНОИДИ ИЗВЕЖДАТ МИЗЕРНИТЕ СИ ПОМИЯ*РИ НАВЪН...ДО ТОАЛЕТНА...

41

Анонимен

преди 5 години

Кучетата са по- прости от котките. Обичат ви, защото сте им алфата. Ако друг го храни, не се знае.

40

Анонимен

преди 5 години

Как така от котки са се навъдили мравки? 10 котки са много, но и цитираните съседи звучат абсурдно. След това, ако ги кастеирате, пиканото ще мирише по- малко. И накрая, какво правим с тези с големите кучета в апартаменти. Една немска овчарка в апартамент смърди повече от 3 котки. Ако искате големи животни, гледайте ги на двора.

39

Анонимен

преди 5 години

И сз не обичам котки. Подли и коварни същества . Не могат да обичат, като кучетата. Само ядене им дай и толкова. Посредствено животно. Кучето е класа, ще умре за тебе без да му мигне окото.

38

Анонимен

преди 5 години

Мятайте един препарат и че изчезват.

37

домоуправител

преди 5 години

Няма ли мъже в тоз вход, че да я пораздрусат бабишкерата?

36

Луда работа

преди 5 години

Защо са и толкова много котки. И пред нашия блок има добри хора които хранят уличните котки, но никой не ги приютява. Да си ги храни, да си ги гледа, но все пак да се съобразява и с другите хора. Абе жена на тази планета не си само ти. В този живот не можеш да си правиш каквото си искаш.

35

Чан Дайн Куан

преди 5 години

Поканете си виетнамци във входа, спешно:))

34

Анонимен

преди 5 години

Бе, кви мили душички бълнувате- няма по- злопаметно и отмъстително животно от котката!