23

аз

преди 5 години

До ШМАТКА -Шматко, фаровете не се включват за да светят на теб, а за да те виждат другите и това е много правилно.

22

Анонимен

преди 5 години

По принцип *** балкански се слави с беднотията и глупостите си нема пари за нови коли и кара 20 годишни курници на сьвременните коли има led лампи който и да искаш не можеш да ги угасиш и не натоварват изобщо генератора но могат да ви спасят живота

21

Анонимен

преди 5 години

Оставка на мръсните престъпници от Гроб!Направиха ни най-ченгесарската държава!

20

Анонимен

преди 5 години

Оперативна група извършила оглед на местопроизшествието, а шофьорът бил задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо производство. Титани на борбата с престъпността!Поклон пред самоотвержеността ви!

19

Анонимен

преди 5 години

От тези фарове в4ера хвърлих 3 годишен акумулатор БОШ. Клетките му се бяха залепили като 4е ли съм ги заварявал с електрожен. Пове4е никога няма да вклю4а фарове през деня и при 35 градусова жега. На маиму-ни ни направиха селян-дурите.

18

Анонимен

преди 5 години

Глобите за фарове трябва да станат жестоки, особено лятно време - юни, юли, август.Как тъй ше си позволяват да карат без фарове при 40 градуса жега???Как?

17

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗабрави - и парите, отраднати от гьола БелеНЕ, както и десетократно повечето, дето се тъкмят да откраднат!

16

аз

преди 5 години

лятото направо си вадя крушките да не ги пече жегата. Резултат - на 300 000 км станах мизерен

15

селянинът

преди 5 години

трудно ще накараш да пусне фарове. Изобщо трудно ще го накарш да направи каквото и да е цивилизовано. Той винаги е по-хитър и по-печен от останалите, за да спазва правила.

14

Анонимен

преди 5 години

С подобни новини се отклонява вниманието на Народа от съществените проблеми в Държавата.Като пример изброявам:-огромната корупция-съдебната система-здравеопазване-образование-социална политика-...-...-....и парите откраднати от КТБ

13

ТАКА ДЕ

преди 5 години

До ами акоАми карай си в тунела и не разсъждавай много.

12

Анонимен

преди 5 години

И аз бях против пускането на фарове през деня, но сега свийнах и като видя някой без фарове все едно не се движи....

11

до мизерника

преди 5 години

пич, спри да ползваш и мигачи, така на 500 000 км ще спестиш лев и осемдесе за гориво. Ти си готин тарикат над закона.

10

Сократис

преди 5 години

Ако във студена Германия и мъглив Лондон карате през деня на фарове, ще ви предупреждават, че сте ги забравили включени а в раболепно послушната България, във слънце и пек ако не мъждукат фарове, ще ви глобят.Ако има още някой, който да твърди, че този налудничав метод работи за безопасността на движението, е подчертано неадекватен или от консумиращите от тази хранилка.Защо НИКОЙ журналист не зададе този елементарен въпрос-Защо в България-Да, а в Германия и Англия-НЕ Каква е разликата?!

9

ами ако

преди 5 години

не караме всички по полето и слънцето не ни свети, тогава може ли да карам на фарове, форумни ексеперти, или пак не разрешавате

8

Анонимен

преди 5 години

От както съществува мутролобисткото законче за фаровете, аз фарове не пускам през деня. Равносметката е следната за изминалите години и над триста хиляди изминати километра.Нито грам ненужен разход на гориво, чрез вредно светене през деня. Нито една сменена крушка, освен на стоповете, но това е в резултат на пробега.Акумулатора е същия, алтрернатора и той без ремонт. Само веднъж едно глупаче се запъна и го черпих за рождения ден на сина, който бе предния ден, а един друг писа фиш.Тоест общо 25лв

7

Анонимен

преди 5 години

Хйхахах тоя луд ли е,глобата за без фар не е ли 20 лв?

6

Rand

преди 5 години

Кат се справиха с всичко друго и тръгнаха да спират за светлини. Пълни мизерници в страната на тиквите!

5

ШМАТКА

преди 5 години

Това е пълна идиотия ! да караш кола със запалени фарове през лятото при положение че денят е голям и слънцето свети още от 5 часа сутринта до 8 часа вечерта-и какво от това? по-логично е така да бъде през сезоните когато е облачно и мрачно -есента и зимата ,но не и сега! Ама откъде толкова акъл у полицията като той е един и то и за зиме и за лете!

4

Дистрибутор

преди 5 години

До бааа гоЗа да мога да пълня гушата, извънредно!