15

100%

преди 5 години

И аз се оглеждах по селата за къща. Но като гледам какъв живот тече там...депресия и обреченост, алкохолизъм от 10 сутринта. Простотия нечовешка... Пълна трагедия и деградация! Отделно се превръщаш в постоянен шофьор, на един театър и хубаво кафене не можеш да отидеш, с приятели да се видиш.Е, всеки сам си преценява!

14

Анонимен

преди 5 години

Ами аз открай време си мечтая за Лондон. Ню Йорк нещо не ме влече с тези набучени небостъргачи и струпване на всякаква ***.Само ми е чудно защо никой не споменава Москва :) Понеже и той е многомилионен град, със забързани хора, пък явно там хората не са щастливи. Но като че ли най-щастливи са хората в мегаполиси като Сидни или Мелбърн понеже имат уникална природа/климат и са в близост до океана. Австралийците са много усмихнати хора. А и са по-спокойни, а високите нива на стрес са вредни за здравето!

13

Анонимен

преди 5 години

Известно е че Ню Йорк е доста зле в класацията на щастието

12

може и да си прав

преди 5 години

До ХаралампиевВ нашето село старците на 80-90 години са още жизнени,копаят си дворовете, пият си бирата и живеят!Много ме съмнява дали в София биха я докарали до тая възраст!

11

Харалампиев

преди 5 години

До ШоферНе се влияй от това, което си чул или чел. Лично познаваш ли някой, който е живял, или все още е жив на възраст над 97 да кажем. Аз лично не познавам, дълголетието няма нищо общо със щастието, освен това е повече ген, от колкото начин на живот.

10

Шофер

преди 5 години

Не съм чувал за столетници от големи градове...Защо ни залъгвате с дивотии изобщо?

9

Анонимен

преди 5 години

....Наркомани ! .... как няма да се чувстват по-щастливи.... !!!

8

Анонимен

преди 5 години

Ни на 8 мия няма ми да е жив и здрав и евтин се така на 350 пък да ми говори чее на 650 .тои ако е на тая цена и един няма да има

7

Анонимен

преди 5 години

Дали на 8 мия етаж е по добре от втория а защо да се стои на 8 мия като може в кафето под мен и около мен

6

Жо

преди 5 години

ЦЕННОСТНАТА СИСТЕМА на хората е различна. За едни, хубавият живот е да седнат с комшията под асмата с ракийката и салатката.За други е да отидат на някое културно събитие, да се разходят между другите хора в парковете, улиците и кафенетата.За трети, хубавият живот е да отидат през почивните дни в планината и там да срещнат съмишленици туристиЧетвърти обичат да гледат мачове..Хубавото е, че ние, хората, не сме еднакви. Всеки има право на мнение, как да живее, стига да не пречи на другите.

5

Анонимен

преди 5 години

Глупости

4

Анонимен

преди 5 години

Скоро не бях чел такива глупости.Роден съм и 40 г. живях в София. Когато върнаха имотите на дедовците ми и бях добре обезпечен, си направихме красива къща в едно разкоишно село с всички удобства. Нищо не ми липсва.И когато един път в месеца отида в София да нагледам и прибера наемите, седа на терасата на апартамента и като гледам тази гмеж по улицата, като дишам мръсния въздух и ушите ми заглъхват от невъобразимия шум, се чудя как съм живял тук.

3

сигурно е вярно

преди 5 години

Само дето в София е пълно с наркомани,а при нас няма и един!Ако смятат,че наркоманията е признак на щастие,може и да са прави!

2

Анонимен

преди 5 години

Щастливците живеят в големите градове...от понеделник сутрин до петък на обяд!После ----> на виличката (селската къщичка), с тревичката, барбекюто, басейна на двора, подкосената морава...КЕЕЕЕЕЕЕФФФФФ!

1

може би сте прави

преди 5 години

Но пак там има и най-много бездомни кучета , пардон хора!