9

кон Стипаций

преди 5 години

Правилно статията е в раздел Свободно време , но трябваше да е в подраздел ХУМОР ! Значи , който бърза да изкара парите на господарите си е по-щастлив ?!От много работа се става гърбат, алоу , не богат ! Робите трябва да работят здраво , зомбирани , че това е удоволствие , та да се гътнат скоропостижно , изцедени като лимон , защото "златният милиард" е на хоризонта , и всичките кинти дотогава трябва да са в правилните хора ...

8

щастието нагледно

преди 5 години

Работното време трябва да е 6 часа и човек да живее близо до работа.. Стане 12 прибере се , нахрани се поспи 1 час после в 2 пак е на работа до 5, и след 5 на разходка някъде за по биричка...Без овъртайми и всякакви такива простотии....

7

150 км от Витошка

преди 5 години

Пълни глупости са това за новите зомбита. Предпочитам да нямам много пари,но да си пийна една бира на обед и да си полегна. Тези де бързат до къде достигат ,може ли да ми кажете?

6

Х

преди 5 години

Предпочитам спокойното пред забързаното.

5

Бързо щастие

преди 5 години

Живей бързо, *** млад! Не е лишено от логика - високи нива на серотонин, докато се усетиш, колко пари имаш или нямаш....бърнаут, масивен ифаркт и Край! ;)

4

Анонимен

преди 5 години

До зрител 1Ти се чувствай заможен с ония 5 лева в мегаполиса а пък аз с милионите в малко градче в Западна Европа нека ми е зле.***'ай час и половина за работа с метрото в едната посока а пък аз за 5 минути с Ферарито стигам до плажа.Ай ти честита "значимост".

3

Анонимен

преди 5 години

Пълни дивотии........

2

Nix

преди 5 години

Дрън дрън ярина ...????

1

зрител

преди 5 години

Истина е ! Колкото човек е по-ангажиран толкова се чувства по значим ,по- пълноценен и вероятно по- заможен , а от там и по- щастлив. Разбира се има и изключения .