37

Асен

преди 5 години

Защо, ако човек мисли трябва да го проклинате? Толкова ли е трудно и вие да помислите?Нима знаете какви милиони се крадат по министерствата? Нима, ако ви пратят някъде служебно вие си купувате билетите и вие определяте на каква цена ще бъдат купени? Не ви ли е ясно, че Росица Димитрова я разкарват по друга причина?

36

Анонимен

преди 5 години

Било ли важно да присъства?!Тя да не е ходила на селски сбор? Отишла е на конференция на ООН. България е подписала Конвенция:Article 40 of the Convention states that "The States Parties shall meet regularly in a Conference of the States Parties to consider any matter concerning the implementation of this Convention" held at the United Nations Headquarters, New York. Дали ще е Росица, Пенка, Иван все едно. Вероятно е имало натиск за представители на ниво. Кой е следващият номиниран за изгонване?

35

Анонимен

преди 5 години

дайте всички форуми където се иска оставката на този *** симеонов

34

Анонимен

преди 5 години

Както може без нея , можем и без теб Варел !

33

"Народе???"

преди 5 години

Народе, ТВОИТЕ пари са ПРОФЕСИОНАЛНО ПОХАРЧЕНИ, как може да искате оставката на такъв професионалист /по безотговорност/???

32

мив

преди 5 години

***, по-***, най-***, симеонов

31

Анонимен

преди 5 години

Госпожата Голям професионалист по красиво говорене, докато инвалидите в Бг мизерстват и едва оцеляват. Сега Валери ще я похвали, още някой ще я похвали и- хоп! госпожата я върнали на поста и. Това театро го гледаме вече 4-5 години.

30

Наздраве

преди 5 години

Този другар с дръпнатите очи ми се струва доста кафяв.Както казват старите хора:кръвта айран не става.

29

Делян

преди 5 години

Тая се помисли по важна от другарката Масларова дето издои милиони от социалното...все пак мъжът е виден другар комунист...милиционер...един от шефовете на вис2...а тая коя е

28

Анонимен

преди 5 години

То не ще приказки! Има вот! Бойко ще ги плющи както му е изгодно, защото пишман патриотете сами настояваха да се подпише споразумение за 4 г. подгъзуване! С 2 думи - нарай ни подред както искаш, ще го издържим!

27

мин.съвет

преди 5 години

от къде ги намирате такива ценни кадри като този симеонов по цяла вечер пази неговите дилъри по морето и имитира работа имаше и един от ямбол който влизаше с оръжие в парланента????е.б.ти и държавата и управлението.то затова останаха само пенсионери и ученици в бг....

26

Токту

преди 5 години

Валери Симеонов би трябвало да знае, че солидарността е най характерният белег на демокрацията. Не може в страна, в която бедността е чудовищен проблем, зам. министърка да харчи хиляди левове за билет. Хората имат абсолютното право да реагират, а този човекомразец как влезе в парламента не зная.

25

Пабло Ескобар

преди 5 години

Валерка, на мен ми прилича на лав стори таз ситуация ;)))

24

пери

преди 5 години

Всъщност премиерът прие оставката днеска. Утре може да я върне на работа, не е сигурно. Да почакаме.

23

слънчака

преди 5 години

я го послушайте тоз вальо със сините бърни.а майките с клетите деца да млъкнат.когато имаше избори всички за тях гласувахте и то с двете ръце.оставете го да си продава белия прах по морето че сега му е сезона ще го ядосате много.

22

жж

преди 5 години

Валери кой го пита? Премиерът-слънце прие оставката на тая нагла зам.министърка. Валери де се тика?

21

Анонимен

преди 5 години

За разликата в класа на билета да доплащат от собствения джоб! Та ако искат да пътуват с лукс и с персонален самолет - ама за негова сметка. А за тези, които пътуват с евтин превоз половината от икономия добавете към заплата. Няма ли разписан правилник или наредба за тези неща? Да се радваме , че големия капацитет не е пътувала със совалка ли що ли?!

20

Lolo

преди 5 години

Ама, че наглост от страна на Симеонов

19

Обективно

преди 5 години

Поредната недеакватна реакция на вицепремиер който кара на стари години втори пуберитет

18

Гого

преди 5 години

Не разбрах каква е професията ѝ? Ако е голяма професионалистка. ще я вземат в чужбина. Вероятно с. милионен. трансфер.