33

Железен аргумент

преди 6 години

Те да си тръгнат, щото ний да управляваме!

32

Анонимен

преди 6 години

ДЪПЪСЕ И БЪСЪПЪ-МИЛИОНЕРИ СЪ СЪБРАЛИ ДА СИ ГОВОРЯТ КАКВО ЩЕ КАЖАТ И КАК ПАК ДА НИ ЗАКОПАЯТ. ГЕРБ БИЛЕ ЛОШИ А В ТРОЙНИТЕ ИМАШЕ В ЕДНУ МИНИСТЕРСТВУ ЛЕЛКА СЪС ШАЛВАР УТИВАЛА ПРИ МЪЖА СИ ВИСОКО СПЕЦИАЛИЗИРАН ЕКСТРАСЕНС- ТЕ ТРЯБВА ДА ПИШАТ МИМОАР- ОТ ШАЛВАР ДО ДВОРЦИ И ЯХТИ- ЪМЪН ОТ ВИСОКОСПЕЦИАЛИЗИРАНИ БАНДИТИ.

31

Константин

преди 6 години

До Анонимен 32Най-големия враг на държавата е герб, не ДПС.

30

Активист на БКП

преди 6 години

Не можем да ги свалим,но това не означава ,че хората харесват ГЕРБ !!! Те окрадоха България !!!

29

Анонимен

преди 6 години

ДПС е най-големият враг на БСП и България. Те не се спират пред нищо, за да съсипят България, играят че са коалиция с БСП явно а тайно с всички сили подкрепят ГЕРБ. Нормално Анкара така ги е инструктирала.

28

Анонимен

преди 6 години

Тези сега пак похапват от меда с лъжица ама си викат- Лелеее ако можем да свалим ГЕРБ направо ще гребем с големите лопати и до ДЪНООО !

27

Гoшу

преди 6 години

Руското ДПС, защото ДПС е проруска, а не турска партия, иначе нямаше да забранят на Ахмед Джолан да посещава Турция, а и той сам се изказа че е руска ***, та ДПС вина и ТВЪРДО ще бъдат зад гърба на БСП и ще дишат тежко :))) Та те са си дупе и *** :)

26

Анонимен

преди 6 години

Нямате ли малко търпение да изчакате да мине световното. Каквото и спектакълче (отнася се за всички партии в парламента) да представите, няма да е по-интересно от световното. Изчакайте, за къде бързате? Тия, които вярват, че има алтетнатива в РБ и след месец пак ще вярват, а тези, които не вярват и след месец няма да вярват,

25

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ закопа България и сега и друг да дойде скоро няма да можем да изплуваме.Не е лесно да се пълнят толкова офшорки. Тъкмо Борисов напълни едната, после се сети и за офшорката на внука. А сега гледам втори внук се е задалДерзайте българи! Има да пълните офшорки докато дишате.Ана Цецо пет апартамента са малко - с тия три дъщери. Мъка, мъка.

24

Анонимен

преди 6 години

Тоя кабинет ако бяхме нормална нация никога не трябваше да идва.

23

Зозо

преди 6 години

Хахахаха, БСП+ДПС = целувки на Орлов мост. Последните КГБ издихания. Никога повече на власт - ***!!!

22

Анонимен

преди 6 години

До ЩерюТурците сега са в центъра на кацата с меда, а Боки ги храни с лъжичка.

21

Анонимен

преди 6 години

А защо медиите на Пеевски продължават и в този миг да подкрепят правителството? В разните пикове и блицове се пише колко е добро управлението и тн

20

Анонимен

преди 6 години

Само орешарски липсва :)) Кой пак ще се хване на тея истории за 10000 път. После пак спрени фондове ..скандали...Колко пъти вече. Те и пенсионерите вече поумняха.

19

Питам

преди 6 години

Интересно , Доган турчин ама най големия русофил. Дали не е изменник , а ?

18

СюзгюнмюмюнКарадъйъ

преди 6 години

Братя и сестри!Това е нашият популистки ход за сплотяване на електората на ДуПеСе под мъдрото ръководство на нашия почетен пледседател г-н Ахмед Доган!Не че искаме ГЕРБ да падне де..Така сме си много добре,но нека се чуе и за нас

17

Държава в държавата

преди 6 години

Комунистите нищо не дават на некомунисти като дойдат на власт.Турците си милеят за турците си.И едните и другите не стават.

16

Щерю

преди 6 години

Кабинетът да си ходи - та червените и турците да седнат пак около народните благинки и кацата с меда...

15

Анонимен

преди 6 години

ДПС когато иска да свали правителство знаем как го прави.Сега изобщо нямат намерение да го свалят

14

БГ

преди 6 години

След ,като знаят ,че няма да мине вота , защо го внасят ,ами вижте им физиономиите и ще разберете.