21

Очаквам

преди 5 години

Очаквам турция да се разпадне на няколко републики и българия да си вземе източна тракия

20

Анонимен

преди 5 години

Глупости са това за политическия характер. Проверете в интернет, саудитците имат планове за канала от 10-на години. Смятат там да изградят казина и развлекателни комплекси, т.е. да обособят зона със особен статут на това място.

19

Анонимен

преди 5 години

Да се ограждат с канали както искат на Арабския полуостров,но крал Салман да си прибере "бежанците" които финансира да нахлуят в ЕС за да го копаят и да работят а не да висят на "социала"на европейския данъкоплатец.

18

Анонимен

преди 5 години

И като ги отделят с воден канал какво ще стане? Катар ще изчезне ли? Хубава работа ама....

17

Калимъдю

преди 5 години

Трудно е да разбереш арабите.Особенно от някой руски ***,дето злобните му коментари по Русия не хващат дикиш,и вече се е преквалифицирал на международен експерт.Конфликта в залива е повече от прозаичен.Катарската династия спонсорира знайни и незнайни ислямски фанатици,като подкопава абсюлютната власт на емирите и султана.Кой им разрешава да го правят всички знаем.Но саудитските им брадчеди са се нагледали на Либия,Египет и Сирия и трудно ще го позволят.Така че що да не направят канал?

16

Анонимен

преди 5 години

Като им свърши петрола ще ми се возят на дедовия.А петролът всеки ден намалява, НЕ СЕ УВЕЛИЧАВА.Ще почнат пак козичките и камилите...

15

E

преди 5 години

Мюмюни,сър!

14

до 14

преди 5 години

А за Катар да обесниш.Те на кой са васал и кой контролира техния крал.Там как е положението с правата на човека?А това че в Катар има турски и американски военни бази,как ще го обесниш.Изобщо прочети ли статията,която е доста интересна и завързана.

13

Анонимен

преди 5 години

Саудитска Арабия е изключително удобен стратегичедки съюзник на САЩ. Не случайно там са позволени неща, които във всяка друга държава биха се сметнали за грубо нарушение на човешките права и сексизъм. Някой замисля ли се, как така те са основна васална държава на САЩ, чиято кралска фсмилия (Ал-Сауд) се държи на власт само и единствено благодарение на Америка, и са основен спонсор на ислямския тероризъм...случайност? Едва ли!

12

Констанс Бонасьо

преди 5 години

Още някой да каже как без петродоларите и петрола арабите са загубени...

11

Анонимен

преди 5 години

Тука се краде от интернет на всеки 5 мин. абеееее къде е Симеонов да провери Медиите че само крадене сайт от сайт

10

Анонимен

преди 5 години

Тези клоуни, ако не са петродоларите (които американците все още предочитат да им дават, вместо да ги сгазят като диво прасе люцерна), са на нивото на неандерталците около Гибралтар през ранния Неолит.Комбинацията австралопитек-долар е не особено напредничава, но много удобна за за зантересованите лица!

9

Анонимен

преди 5 години

Едни камилари подкрепяни от съседни камилари се репчат на други камилари! Ако им секне петролът на всички тия да видим как наново ще идат да си живеят с камилите по палатките.

8

Анонимен

преди 5 години

Тези от Кралството са меко казано смешници!Понеже в последните 100 гофини печелят ненормално от петрола и в добавка са гига тъ.пи парчета, измислят всякакви грандомански тъпотии, за да се конкурират с другите мега *** парчета от района и да харчат хартийките, които америкснците им дават.Както се казваше в един любим американски филм за тях: Преди 100 години бяхте в палатките и до още 100 пак ще сте там!

7

Момо

преди 5 години

Дължина 60км с ширина до 200метра... За 1 година и само 750млн долара... Нещо много нереалистично ми звучи всичко това.

6

Анонимен

преди 5 години

А ние що не направим Росенец остров?

5

Бай Иван

преди 5 години

Перфектна идея ,канали по границите с третия свят ,изпускане на язовирите в посока отвъд Странджа и те така ;) !!!

4

Анонимен

преди 5 години

До 2имат автоматичен генератор на заглавия... с изключение на селянката дето сама пише онези *** заглавия от сорта на "Победа ли? Гришо загуби..." и "Светлини ли? КАТ залови над 50 нарушителя за 2 часа"

3

Анонимен

преди 5 години

Пясъкът какво ще го правят, че нашите строители опоскаха всичко. Да го пратят у нас

2

Анонимен

преди 5 години

Кой ви измисля заглавията?