28

Ха-ха

преди 5 години

Народа очаква да излязат да работят, те пак офиси стягат

27

123

преди 5 години

За какво им е офис техника, те и без това повечето са мега неграмотни. ама поръчката е хубава и някой трябва да я глътне.

26

Анонимен

преди 5 години

да им пусне обществена поръчка за по - широки панталони с по- дебели джобове! като си държат ръцете там и си играят с топките, да им е комфортно и да издържат повее))):

25

Анонимен

преди 5 години

а мебели ))):

24

Анонимен

преди 5 години

Те така ще преборим всички видове престъпност! С принтери и факсове. ПАродия на министър!

23

Анонимен

преди 5 години

така де, на хрантутниците да им е по - комфортно! Де сопа деее! А резултати и ред ще има ли, другарю министър????

22

Анонимен

преди 5 години

При 1,2 млрд. лв. бюджет отделили 400 хил. лв. за компютри, столове, химикалки, хартия и принтери. От щат 65 000 - 50 000 са чантаджии. Като дотрябват - нямат бензин. Разкриваемост, съдействие, охрана, сигурност - безсрамна. Айде няма нужда.

21

ЦК на КПЕС

преди 5 години

Прав е министърът само повече бюрокрация и държава ще реши проблема с битовата и организираната престъпност.

20

Анонимен

преди 5 години

А освен тая офис техника,подобрение в работата на самите полицаи няма ли да има???22

19

Анонимен

преди 5 години

И нещо в допълнение на долното, такъв пенсиониран полицай които взима и заплата никога няма да отиде да залавя престъпник като Пелов въоръжен с пистолет и можеш да го използва, даже и да знае къде се намира?И да вземе да се прости със пенсията и заплатата! Ще мълчи ще се прави че нищо не знае и ако срещне случайно Пелов ще си обърне главата на другата страна и ще подмоне. Важно за него е да мине месеца и да си вземе пенсията и заплатата! Това го няма никъде по света! Полицай да взима пенсия и

18

ШибиРиби

преди 5 години

Тая права лопата на снимката не си ли дава сметка че неговите копои трябва да киснат по улиците а не по офиси

17

Анонимен

преди 5 години

Какъв до КРАЯ НА МАНДАТА.ОСТАВКА ОЩЕ СЕГА ИЗДЪНВАТЕ СЕ А НИЕ НИ ПЛАЩАМЕ

16

Потресен

преди 5 години

Няма смисъл да се харчат държавни пари за най-неработещаща държавна структура.

15

Анонимен

преди 5 години

За кого офис техника?МВР се превърна пенсионерски клуб, повече от 50 % са пенсионери и взимат пенсия и заплата, министерството въведе забрана да се уволняват такива служители?!Така че те стават пожизнени или докато стигнат 60 години, тези хора не ги интересува работата и работят колкото да мине деня и месеца!Системата е запушена за млади хора които разбират и знаят как да ползват съвременни технологии а и знаят английски поне.

14

Аз

преди 5 години

И по една нова гума на кола.... Дори може истински патрони да им дадат,по два един предупредителен и един ако стане зле..

13

Анонимен

преди 5 години

Не съм бесепар ,ама след таз поредна изцепка на тоя неадекватния дето говори ,че компютрите и офис техниката му пречели убийци да се разкарват на свобода,нека ГЕРБ да падне от власт!Явно тоя не разбира къде е проблема и няма да разбере

12

Анонимен

преди 5 години

Майка плачи, гранфон свири. Помните ли покрай случката в Лясковец, се вдигна голям шум и почнаха проверки на издадените разрешителни за оръжие. Като се установи нещо интересно. Косаджията в Троян трябвало да води електронен регистър на лицата с разрешително за оръжие, само че такъв нямало, защото не можел да работи с компютър. И сега ще е същото.

11

реалист

преди 5 години

Смях! Ако е за депутатите, тези пари ще бъдат осигурени до утре.

10

Анонимен

преди 5 години

Абе каква техника,какви компютри,химикали и бюра бе, църул?Да не са секретарки бе?Народа очаква да хващат престъпниците!По един пищов на г*за и бегом след криминалните!Ей голям *** е тоя!По некадърен и от оная бъчварова

9

Анонимен

преди 5 години

нужната за работата им офис техника и адекватна среда, отговарящи на високите очаквания за резултати от труда им.Като са високи очаквания да ви закриваме променяме закони и всеки особено по селата да може да притежава оръжие за самозащита, а вие само ще идвате да приберете престъпника жив или мъртъв.