69

Анонимен

преди 5 години

До 67 да Русия е приела много имигранти но разликата е там че това са етнически руснаци които мигрират от бившите републики към Русия. За нелегална имиграция и дума не може да става там.

68

ПроСоТо

преди 5 години

Препоръчвам ви да следите внимателно за това,какво ще заповяда фрауто на нашия!Може да я спаси само ако някой се нагърби да замита оа_каното от нея,а по-подходящ от Тиквата няма..

67

бай х

преди 5 години

кой откъде е дошъл ... обратно с черен печат

66

ко речи ???

преди 5 години

До чудна работа ? 54 Я пак !!!Погледни в нета статистиката , затова колко имигранти е приела Русия през последните години На едно от първите места е по брой имигранти заселили се в нея

65

Анонимен

преди 5 години

DOKATO NE IZCHISTIAT KHAZAROZIONIZKATA POLITIKA I TIAHNITE MARIONETKI PO VARVNITE UPRAVNICHESKI MESTA V EVROPA NISHO NIAMA DA STANE

64

Зозо

преди 5 години

Кога бе, кога последно ще се разпада ЕС? Аман от елементарни *** и путинофили! Глад за вас и лабут!

63

Анонимен

преди 5 години

Порошенко предложи на Меркел да засели емигранти в Украина. Защо не се съгласихте. Като участвахте в американските коалиции и "хуманитарни интервенции" на бабаите се правехте, а сега 1 милион мигранти обърнаха хастара на 500 милиона европеида. Един "философ",много отдавна ви каза нещо за "супата".

62

Top news

преди 5 години

Reshili sa da gi nastaniavat v Vatikana ot utre.

61

Анонимен

преди 5 години

Тези мошеници първо ще направят ЕС на скорости,като България направо ще бъде натикана на първа и единствена задна скорост!След това ще бъде разположена великодушно извън ЕС,като санитарна зона с Турция и след това ще стане санитарна зона "извън ЕС"!Това нещо се пече вече толкова време от Тиквун,след толкова ходене на хаджилък при султан Ердоган и вече е договорено,като първа стъпка към реализиране на "стратегическата дълбочина"!И западните балкани се подготвят за тази цел!!

60

Анонимен

преди 5 години

Олеле! Ами ако наистина се създадът мигрантски центрове извън ЕС? Какво ще плюят тогава еврофобите-рубладжии-тръмписти? На тях това им е радостчицата в живота, а вие сега ще им я отнемате? Сега ако им изкарате и статистика, че процентно гийовете в Русия са повече от тези в Европа и ще има самоубийства. Моля ви се, не ги карайте да им се зачервяват лицата. Нито дума срещу страна огромная.

59

Shark

преди 5 години

Ааа не не, евролидерите-лапачи да не замазват нещата. Мигрантските центрове ИЗВЪН ЕВРОПА, НЕ ИЗВЪН ЕС!! ЯСНО!!

58

Анонимен

преди 5 години

"Евролидери умуват: Мигрантите в центрове извън ЕС?"---Сетила се Мара да се побара. Късно е чадо! Умуват!Докато умувате, тия "мигранти", дето ги пуснахте в Европа, ВЕЧЕ СЕ НАПЛОДИХА!Развъждат се като дървеници, с любезното съдействие на евролидерите!

57

Анонимен

преди 5 години

Тия все едно отиват на парти на Снууп Дог.

56

Анонимен

преди 5 години

Мигрантите да се заселват само в страните, които им разрушиха и окрадоха държавите. Payback is a bitch.

55

Зозо

преди 5 години

До чудна работа ?Хахахаах, БГ-путинистите не искат и те в Сибир :))))))))))))))) Там ще им дадат големи /по обем/ заплати в рубли, направо в чували :)))))))))))

54

Пян_Гъ

преди 5 години

ЕТО РЕШЕНИЕТО: 1. Мигрантските центрове не извън ЕС , а извън Европа! 2. Минаване само през КПП с документи с доказване на бежански статут (като проучване навремето за член на БКП) 3. За нелегалните - директна депортация. 4. Одобрените - в страните с най-голямо участие в конфликта на съответния район (обикновено САЩ). Няма "ценности", няма "солидарност". Какво толкова ***/масони/ционисти се правят, че не може да се реши проблема???

53

чудна работа ?

преди 5 години

Всички мигранти искат в западнала Европа ! Нито един няма желание да отиде в тази огромна и богата на природни ресурси руска *** ! Ходете там бе , газ в изобилие ,нефт в изобилие , ще гребете с кофи нефт от кладенците и ще си зареждате резервоарите , реки и езера дал Господ колкото щеш , ще дупчите леда и ще ловите риба , в тайгата диви животни колкото щеш , ще ловувате елени ,сърни ! Животът е там в руската *** , тук в Европа е кофти ,ама все тука идвате дори и руските диваци идват тука !

52

Факт

преди 5 години

Решението е само едно-затваряне на външните граници и депортиране на вече пристигналите!Пределно ясно е,че сегашните политици нямат смелост да го направят.Значи трябва да бъдат сменени!

51

Анонимен

преди 5 години

Срещу црните мигранти ревът най-много белите тарамбуки защото им подяждат социала. За белия европеец му е все едно кой му чисти нужника.

50

Анонимен

преди 5 години

Тези на снимката приличат на преоблекли се като туристи,терористи от африканскияклон на ИД-Боко Харам.Обратно в Африка да облагородяват Сахара.Или в Сирия да възстановяват страната след ИД.