14

Анонимен

преди 5 години

Защо да се извинява Манолов? На кого? На разглезените от същата тази система майки

13

Анонимен

преди 5 години

Вместо страдащи, нещастни майки - задължителен генетичен тест при бременност.

12

Анонимен

преди 5 години

Президентът на КТ Подкрепа ги посъветвал да спрат да разхождат НЕЩАСТНИТЕ си деца на улицата..... А къде да ги държат - далеч от очите на нормалните и щастливите ?!Лелеее, България е като един концлагер за болните и въпреки всичко на никой не му хрумва да помете тези от парламента...

11

!

преди 5 години

Тази тема за деца с увреждания вече стана банална. Пари трябва да се дават на многодетни майни и на майки от малцинствата. Защита на малцинствата е приоритет на ЕС. Раждали болни деца, да си ги гледат. Държавата трябва да подкрепя финансово само здравите деца от многодетни и малцинствени семейства защото те имат нужда от пари. Едно болно дете не яде колкото 5-6 здрави деца от малцинството. Да бъдем малко европейци, да се обърне внимание на нуждаещите се многодетни майки а не на тези жени.

10

Веселин

преди 5 години

Всички имат права,но пари за всички НЯМА.Това е истината.Не може с 30милиарда бюджет да нахраниш и пенсионери ,и полицаи ,военни, учители , и още куп държавни служители,че трябва да остане, и за здравеопазване И ЗА КРАДЕНЕ.........Ако спе спазват законите на нашата родина ,може би всичко щеше да е мноооого по-добре.Какво ще кажете за децата на които родителите са им брадчеди ,че и братя и сестри...ТЕ ТАКА СЕ ПОЛУЧАВАТ ДЕЦА С ДЕФОРМАЦИИ ,ЧРЕЗ КРЪВОСМЕШЕНИЯ...

9

Пак реч на омразата

преди 5 години

Сега да се извини и отрочето на Сиракови за безпрецедентно безмозъчния си пост във фейсбук! Ама дали?!

8

Анонимен

преди 5 години

Ние сме народ пътник. Оставяме майките и нещастните им деца на произвола на съдбата. Така както сме изоставили старците, родителите ни, които цял живот са работили, за да не свършват още благата за крадене.Знаем пътя, но сме сковани от леност и апатия или от страх ...Може и с молитва, но мотиката е задължителна!

7

Анонимен

преди 5 години

Даже един лакей на властта се изказал и обидил хората с увреждания... Нарекъл ги "***" и "да не ги навират в очите им постоянно ".... Бях потресена и възмутена като прочетох това в друга медия! Как не ги е срам управляващите???

6

нема такъв народ

преди 5 години

Само едни страдащи Майки се осмелиха да протестират , а стадото блее и си трае - чака си безропотно реда за "заколение" .

5

Анонимен

преди 5 години

Дано тези политици, които ощетяват и унижават болни и инвалиди да ги застигне възмездие!

4

Анонимен

преди 5 години

Сидеров и Караянчева значи са излъгали за пореден път.... Обещаха, но нищо,....

3

Анонимен

преди 5 години

Ами спрете да плащате на ман.га лите, които цвъкат деца, вадят им по втория начин документи за болни и инвалиди и смучат пари. И тогава за НАИСТИНА нуждаещите се деца-инвалиди ще има пари. За тези, които наистина са болни и техните изстрадали майки. Просто е. Ама на никой политик, синдикалист, чиновник и прочие вредна твар не му стиска. Само блябльосват и успиват със заседания, проекто-предложения, разчети и прочие глупости. До кога ли...

2

Анонимен

преди 5 години

помните ли майката която заради детето си стана "здравен емигрант" ? потърсете в нета клипа с интервюто което даде на терминал 2 преди да замине. никоя предателска медия не излъчи последните и думи преди да се качи на самолета.

1

Анонимен

преди 5 години

Това са Синдикатите в Бг. И изобщо какво правят Синдикатите на тази среща, защо са там?!Каузата на майките е обречена. По- зле ще става.