55

Анонимен

преди 5 години

До РВОтворко, мацката ще те направи за смях, за нула време.

54

Лимонад

преди 5 години

Вчера карам в манастирски ливади и пред мен - дупка. Спирам и не барам крака на газта, дори натискам спорачката да мина възможно най бавно. И бам - изтрещя отдолу като влезе в дупката . Не искам да казвам че нямаше как да я заобиколя, че са еднопосочни улуците и че едното платно е заето за паркинг. И като издрънча и си мисля .. отидоха праговете. И да викам КАТ - несъобразена скорост.. ако ида за каско - няма как да ме ударят отдолу...Та на скапан път - съобразена скорост - извинявай...

53

РВ

преди 5 години

Коте, само като те видя как си застанала на седалката, пускаш волана в движение, позицията ти в колата, без колан, какви ги дрънкаш....напрао си ми ясна. И да си затвориш капачката на резервоара на фалшивата м-ка. И ролбарове нямаш, даже и волана ти е сток. Мацко, ходи в спалнята и не се излагай.

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47Цената се вдига всеки месец с по 5 лева а пенсийте - годишно!

51

случаен

преди 5 години

Ех тоя селски манталитет - поне за репортажа да си бяхте сложили коланите...

50

П.Петров

преди 5 години

В контекста на множеството случаи с купените книжки, шофирането с години без книжка, издаването на книжка без или с фалшива диплома за основно образование, ЗА КАКЪВ КУРС ПО ЕКСТРЕМНО ШОФИРАНЕ ГОВОРИ РАДЕВ!?!?!?Кандидат шофьорите да научат нормалното шофиране първо!Курс с инструктор, проверовачен изпит, документ за право за шофиране с придружител опитен шофьор за една година, изпит пред КАТ в реална среда и тогава книжка!

49

Анонимен

преди 5 години

Вместо да се учим как да избягваме дупките, не е ли по-просто да поискаме от администрацията да ги запълни всичките в момента, в който се образуват, а не да си стоят години наред?

48

Гoшу

преди 5 години

Като ги видя двете Иви и забравям и за дрифт и за коли, абе за всичко :))) Потърсете в нета коя е монтьорката на тази Ива и ще пощръклеете :)))

47

az

преди 5 години

да дойде един законотворец да го повозя 10-15 км екстремно през планински проход , пък ако на 3тия километър поиска да спре щот се е насрал от страх , да ходи да си завира малоумията в .... . Между екстремно шофиране и познаване на автомобила и рискови ситуации не се държи изпит - това се научава в реалния живот и никой не е подготвен.

46

Стига глупости

преди 5 години

По-добре е да се увеличат часовете за кормуване в основния курс отколкото тази фантасмагория с курс по екстремно шофиране и то ако пък не го издържиш, да ти вземат книжката. Радев ако го подложат на такъв курс се съмнявам да го вземе. С този курс най-много да се вдигне самочувствието на куцо, кьораво и сакато и да се пребият по пътищата, защото имат курс, но нямат акъл в главата си. Това ми прилича всички, които отиват на море да минават курс по плуване и ако не го завършат, да не стъпват там.

45

123

преди 5 години

Абе хубаво е да с еобразова народът. Ама как стане като не иска, само чалга и пари са им на повечето в главата. Аз се интересувам най-малкото защото искам да знам и да мога. Така се живее по-дълго.

44

Анонимен

преди 5 години

Добре де, не е ли по-правилно да ограничите купуванево на книжки?

43

Пародия на държава

преди 5 години

Идиотизъм с елементи на ***. С трошка и скапан път нищо няма да те спаси. Шофьорите са виновни, че пътищата са скапани и необезопасени. Все едно сме в Африка а не в Европа. Ами турските и румънските шафьори и те ли на изпит. Или нов рекет само за българите. Тва творението КАТ само идиотизми предлагат вместо да видят как е в Европа а истината е че поддръжката на пътищата е толкова важна колкото и на автомобила за безопасно пътуване.

42

Мирослав

преди 5 години

Има две прости условия когато си на пътя : Първо - спазваш правилата и скоростта. Второ - съобразяваш се с путните условия и обстановка! Няма как например да караш със 130 по магистралата ако вали сняг, много дъжд, има мъгла и т.н. Хулиганите на пътя не могат са осъзнаят че колата е средство за придвижване което може да се превърне в оръжие ако си го подкарал като на видео игра! Който иска дрифт и гонки, да ходи на Калояново и да кара на пистата!

41

123

преди 5 години

До АнонименНе е вярно всъщност. Зимните гуми са по меки и не изхвърлят добре водата. Летните гуми по-големи канали и затова изхвърлят водата по добре назад. Летните гуми по правило са по-твърди. Прочети малко преди да пишеш.

40

Анонимен

преди 5 години

Карат прекалено бързо и рязко ускоряват и спират, не могат да мислят и да преценяват реално заобикалящата ги обстановка. За това стават над 90% от катастрофите.Няма как една *** да стане човек с някакъв курс по екстремно шофиране.

39

Анонимен

преди 5 години

6. Колко стара е гумата. Новата гума има добро сцепление, защото е мека. Старата - лошо, защото е твърда.

38

До 123

преди 5 години

4. Дълбочина на грайфера на гумата.5. Колко износен е асфалта в горния си слой.

37

EGSMBNSPTR

преди 5 години

Хехе, жена-авто-пилот :) Звучи ми като арменец - миньор. Иначе е сладко куклето, бравос

36

до 31

преди 5 години

Аквапланинга, не се дължи на шофьорите. Отговорете какво можете да контролирате на пътя? Наличие на вода на пътя?!? Скоростта, с която се движите?!? Основна предпоставка за аквапланинга е скоростта на превозното средство. Който иска да спори, да спори с ААА,